≫ 

Irina pokazala zbog čega je najmodernija mama među manekenkama: Ovu kombinaciju bi retko ko izneo

Irina je prošetala ulicama Njujorka u neon zelenom sakou i crnoj uskoj haljini

  • 2
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je najmodernija mama među manekenkama, a ovog puta je prošetala u upečatljivoj odevnoj kombinaciji.

Naime, Irina je prošetala ulicama Njujorka u neon zelenom sakou i crnoj uskoj haljini, a ceo izgled je upotpunila crnim čizmama.

Irina je bila veoma stilizovana, a sve je ukombinovala sa zelenom tašnicom. Kosu je pustila niz leđa, a sve je ukombinovala sa crnim naočarima za sunce. Na licu je nosila crnu zaštitnu masku i zračila je samopouzdanjem.

34-godišnji supermodel je pokazala svoju fantastičnu figuru u interesantnoj kombinaciji, a tom prilikom je istakla veoma duge i noge i vitko telo kojima je osvojila svet.

Poznato je da Irina Šajk privlči pažnju na modnim pistama, ali postalo je normalno da istu pažnju privlači i na ulicama svetske metropole. Ulice Njujorka su postale njena lična modna pista.

Podsetimo, Irina i holivudski glumac Bredli Kuper su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zašto su se razveli?

    30. april 2021 | 13:26

    Ko im je smestio?Nije valjda ona ali zaista obrnuto od prelepog,dakle ona pevaljka ?Pa u to ne bi poverovao ni najgluplji čitalac.Ali,uspelo je,brak je rasturen,dete bez oca,majka bez muža,pevaljka bez novog ljubavnika.Svako solo!Uspelo je!bravo.

  • X

    30. april 2021 | 14:56

    blago kuci koju je zaobisla..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA