"Kakvo je to gnezdo na glavi?": Dženifer na crvenom tepihu sija, a na ulici je neprepoznatljiva

"Kakva je ovo frizura?", "Čak ni ne liči na punđu","Mogla se malo srediti", "Holivudske ličnosti misle da je ok da idu u trenerci u restoran", glasili su komentari fanova

  • 0
Jennifer Lawrence, Dženifer Lorens Dženifer Lorens; Foto: Profimedia/ddp USA

Američka glumica Dženifer Lorens (30) je uslikana u Njujorku dok je išla na večeru u trenerci, a mnogi su se iznenadili u kom izdanju je izašla iz kuće.

Naime, poznata glumica je prošetala u teget trenerci, crnoj jaknici, i crnim "UGG" čizmama, dok je u rukama imala braon tašnicu. Kosu je podigla u punđu, a na licu je imala crnu zaštitnu masku.

Na ušima je imala bežične slušalice i delovala je veoma opušteno dok je slušala muziku.

"Kakva je ovo frizura?", "Čak ni ne liči na punđu","Mogla se malo srediti", "Kakvo je to gnezdo na glavi", "Holivudske ličnosti misle da je ok da idu u trenerci u restoran", glasili su komentari.

Podsetimo, glumica je početkom ove godine povređena na snimanju filma. Neplanirana nezgoda desila se na setu snimanja filma "Ne gledaj gore", a deblji kraj izvukla je Dženifer Lorens, nekadašnja dobitnica nagrade Oskar. Sve je krenulo naopako nakon eksplozije gde se rasulo staklo.

Jedan komadić pogodio je glumicu u lice, iznad oka. Lorensova se odmah uhvatila na mesto povrede, a prisutni su joj odmah prišli da joj pomognu.

Srećom, Dženifer se nije teže povredila, ali je ipak morala u bolnicu.

- Staklo ju je pogodilo iznad oka, ali postojala je zabrinutost da su sitni fragmenti mogli da uđu u oko pa je prebačena u bolnicu - naveo je izvor sa seta, a prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA