≫ 

Konobarica nije prepoznala slavnog glumca pa ga "odbila", snimak postao viralan

- Obožavam njegovu reakciju. Nije iskoristio svoju slavu kako bi dobio sto već je napustio restoran kao svaka normalna osoba – glasio je komentar Sendlerovog obožavatelja

  • 0
Adam Sendler Adam Sendler; Foto: Tanjug/AP

Tik Tokerka Dajana Rodas objavila je simpatičan video u kom se šali na svoj račun jer nije prepoznala poznatog glumca i reditelja Adama Sendlera koji je s decom došao na ručak u restoran u kom mlada dama radi.

Prvo sebe prikazuje uz filter klovna, a kasnije i snimak nadzorne kamere na kojoj se vidi poznati glumac uz svoju decu koji, nakon razgovora s konobaricom, napušta restoran.

Objasnila je kako nije shvatila da je reč o Adamu Sendleru pa mu je rekla da za slobodno mesto treba da sačekaju 30 minuta. On je, naravno, nakon toga napustio restoran.

U opisu videozapisa devojka ga moli da se vrati što je dodatno nasmejalo njene pratioce.

- Obožavam njegovu reakciju. Nije iskoristio svoju slavu kako bi dobio sto već je napustio restoran kao svaka normalna osoba – glasio je jedan komentar s kojim se složilo preko 479.000 ljudi.

- On je jedan od "najprizemnijih" slavnih osoba. Ovo je samo još jedan dokaz toga - nizali su se komentari.

Mnogi su podržali i postupke konobarice jer se prema svim gostima odnosi jednako, iako je ovo bila neobična situacija.

Objavila je još jedan video zapis u kom je objasnila kako ga nije prepoznala zbog velike brade i zaštitne maskice za lice.

Naime, Adam Sendler je poznat po tome što se u javnosti često može videti u šortsevima, trenerkama i drugim ležernim kombinacijama pa ga je i bez zaštitne maske teško prepoznati.

Tako je i za ručak u ovom restoranu obukao crvenu majicu s kapuljačom, ležerne sportske kratke pantalone i sportske patike, a i njegova ćerka je bila obučena poput svake druge tinejdžerke i nosila je trenerku.

Video: Andrija Milošević: Što se čovek nervira? Ionako ćemo svi da umremo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA