U nove slike Bili Ajliš gleda ceo svet: Fanovi su u transu zbog transformacije, a razloga je previše

- Sve je u tome u čemu se dobro osećaš. Ako želiš da ideš na plastičnu operaciju, idi. Ako želiš da obučeš nešto u čemu ti kažu da izgledaš preveliko, je**š to ako sebi izgledaš dobro - kaže Bili Ajliš za magazin "Vogue"

  • 1
Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš / Foto: Tanjug/AP

Novu naslovnicu britanskog izdanja časopisa "Vogue" krasi Bili Ajliš (19), najpoznatija tinejdžerka današnjice, modna ikona i predstavnica pozitivnog pogleda na telo.

Bili je pozirala u četiri predivne kombinacije za modni časopis u stilu starog Holivuda.

Plavu kosu je pokazala nedavno na Instagramu, a fotografije sa snimanja šokirale su obožavatelje.

- Treba mi pauza, ovo je previše za moje srce - napisala joj je obožavateljka, a drugi su dodali:

- Kako se usuđuje tako dobro da izgleda? Obožavam je.

Pravi fanovi znaju da promena izgleda i boje kose za Bili znači novi album, pa su tako primetili da nešto skriva kad je nosila zeleno - crnu periku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

- Neću staviti tu periku više ni jedan jedini put! - rekla je za "Vogue".

Ona je uzor milionima tinejdžera, a svojim snažnim stavovima podržava žene i mlade devojke:

- Sve je u tome u čemu se dobro osećaš. Ako želiš da ideš na plastičnu operaciju, idi. Ako želiš da obučeš nešto u čemu ti kažu da izgledaš preveliko, je**š to ako sebi izgledaš dobro - kaže Bili.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Bili je u opširnom intervjuu za "Vogue" govorila o depresiji kojoj je okidač bio upravo izgled njenog tela nakon što je s trinaest godina prestala da se bavi plesom, kao i o zlostavljanju nam devojkama.

Izgled za fotkanje bio je njena ideja, a napomenula je da nikad nije napravila ništa slično, osim kad je sama.

- Bili predstavlja nešto potpuno novo. Konstantno se menja, kao i njen prikaz sopstvene ženstvenosti. Tera me da drugačije razmišljam - rekao je za "Vogue" kreativni direktor Gučija, Alesandro Majkl (48).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo "se*sualni objekti".

Kada je pre par godina kada je bila maloletna njen kratki video snimak u topiću objavljen u javnosti, bila je veoma uznemirena jer je dobijala negativne i se*sualne komentare, zbog kojih je kasnije imala traumu. Od tada se Bili borila sa tim da pokaže svoje telo u javnosti i nikada se nije oblačila provokativno. Nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu jer se plašila da će je neko ponovo nazvati k**vom i da će je osuđivati.

U video snimku "Not my responsibility", Bili je poručila da je odrasla žena, da nema komplekse i da se ne plaši svoje se*sualnosti i da će se u budućnosti skidati ukoliko to poželi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA