≫ 

Nakon što ga je postrojila zbog Džej Lo, Aflekova bivša se žalila drugarici i besnela nasred ulice

- Proradila ženska sujeta nakon što je viđen sa Džej Lo - jedan je od komentara

  • 0
Dženifer Garner Dženifer Garner, Foto: Tanjug/AP

Glumica Dženifer Garner uslikana je na ulici dok je prilikom razgovora sa prijateljicom besnela a fanovi nagađaju da je sve o zbog njenog bivšeg muža Bena Afleka koji je nikad bliži sa Džej Lo.

Dženifer je džogirala sa prijateljicom, a zatim su prošetale do obliženjg mesta gde su kupile kafu. Međutim, u jednom trenutku glumica se toliko uživela u priču, pa je pobesnela, mahala rukama oko sebe, a njen izraz lica delovao je veoma neprijatno.

Mnogi nagađaju da je Dženifer prijateljici prepričavala detalje razgovora koji je samo dan ranije imala sa bivšim mužem, Benom Aflekom. Oni su se sastali kako bi odveli decu na lokalni bazen, a tom prilikom su imali dugačak i intenzivan razgovor.

Priča se da Garnerova, s kojom je Ben bio u braku od 2005. do 2018. godine, nadgleda ljubavni život bivšeg supruga i da ga često i savetujem međutim, šuška se da je lepa glumica ljubomorna na Džej Lo.

"Proradila ženska sujeta nakon što je viđen sa Džej Lo", "Dženifer besni", "Jadan Ben, jedna Dženifer će mu doći glave", "Što je smešna ovako besna, nisu tu čista posla", "Ko još besni zbog bivšeg ako tu nema nešto", neki su od komentara.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom, Džej Lo vreme sa Aflekom. On je poslednjih nekoliko dana više puta snimljen ispred pevačicinog doma u Los Anđelesu, a čak su i uslikani zajedno u automobilu.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004., a novim fotkama podgrejali su glasine da su svojoj ljubavi odlučili da pruže drugu šansu i prilog tome jeste i Aflekova izjava o Džej Lo u jednom njegovom nedavnom intervjuu.

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA