≫ 

Biber razbesneo fanove zbog frizure, sada "fura" dredove i repiće: "Izgledaš kao besna tinejdžerka!"

Džastin već neko vreme ima dredove koje je sada pokupio u dva repa

  • 1
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber, Foto: Tanjug/AP

Popularni pevač Džastin Biber našao se na meti komentara i šala zbog frizure koju je imao prilikom snimanja spota.

Naime, Džastin je uslikan na Južnoj Floridi gde snima spot za novu pesmu, a već neko vreme "fura" frizuru zbog koje su ga ovog puta mnogi negativno komentarisali.

Džastin ima dredove koje je sada pokupio u dva repa, ali se ovaj fazon očigledno ne dopada njegovim fanovima, pa su se i oni čak pobunili protiv pevačevog novog imidža.

"Mnogo je smešan sa ovom frizurom", "Nikad mi nije bio simpatičan, ali je preterao sa ovim na glavi", "Džastine, gotivim te, ali menjaj frizuru", "Izgledaš kao besna tinedžerka, namrgoćen sa repićima samo još da vičeš", "Zašto mu neko ne kaže kako mu kosa izgleda i da više nije sladak", neki su od komentara.

Podsetimo, Džastin i njegova supruga Hejli Biber nedavno su bili na odmoru, a svi komentarišu da je pevač imao sreće što je upoznao tako lepu i dobru ženu, koja ga je izvukla iz sveta droge i alkohola i zbog koje je veoma srećan i ispunjen.

Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno opsednut s tim što si. Moj najveći sam je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo - napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lepu suprugu.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA