≫ 

Britni oštro o dokumentarcima o svom životu: Licemerni su! Kritikuju medije, a onda rade istu stvar

- Toliko dokumentaraca i tuđih mišljenja o meni... Mogu reći da sam jako polaskana - počela je Britni

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs / Foto: Profimedia/Backgrid USA

U novoj objavi na Instagramu Britni Spirs (39) obrušila se na Njujork Tajms i BBC, koji stoje iza već planetarno popularnih dokumentaraca o njenom životu. 

- 2021. je definitivno bolja od 2020., ali nisam znala da će biti ovako. Toliko dokumentaraca i tuđih mišljenja o meni... Mogu reći da sam jako polaskana - počela je Britni u objavi videa u kojem pleše u šortsu i crnom topiću.

Potom je nastavila da komentariše dokumentarne filmove "Framing Britney Spears" i "The Battle for Britney Spears".

- Ti dokumentarci su jako licemerni. Kritikuju medije, a onda rade istu stvar. Iako sam imala jako teških trenutaka u životu, puno više ih je bilo predivnih, no čini se da svet više zanima ono negativno, nažalost - objasnila je.

Podsetimo, Britni će narednog meseca konačno u svoje ime govoriti na sudu, u vezi starateljstva koje nad njom i njenim finansijama ima njen otac Džejmi Spirs, i to od 2008. godine.

Britnin advokat Semjuel Ingam je rekao kako ga je pop princeza zamolila da od suda zatraži statusno saslušanje na kojem će se ona obratiti direktno sudu.

Advokat nije otkrio o čemu bi Britni tačno želela da govori na sudu, ali je rekao da se radi o statusu starateljstva koje nad njom ima otac.

Sudija Brenda Peni odobrila je molbu te saslušanje zakazala za 23. jun.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA