≫ 

Megan Markl dobila britanski tabloid na sudu zbog srceparajućeg pisma koje je poslala ocu

Megan je ocu u pismu napisala da joj je srce slomljeno i da prestane da je muči

  • 0
Tomas Markl Megan Markl Tomas i Megan Markl, Printskrin: ITV/Good Morning Britain, Foto: Tanjug/AP

Supruga princa Harija, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, dobila je parnicu protiv britanskog tabloida "Mejl on Sunday" zbog objavljvanja pisma koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.

Naime, nakon što je sud utvrdio da niko drugi ne polaže prava na pomenuto pismo, Megan je za povredu autorskih prava na sudu dobila pomenuti tabloid.

Inače, Megan je u pismu molila oca da prestane da za medije, otkako se preselila u Bakingemsku palatu, govori laži o njoj i njenim postupcima. Međutim, on je to pismo predao medijima koji su to objavili.

- Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru. Tvoja dela su mi slomila srce na milion komadića. I to ne samo jer si stvorio nepotrebnu bol, već i zato što si odabrao da govoriš laži. To je nešto što neću nikada shvatiti - napisala je tada Megan.

- Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti. Hari i ja smo ti ponudili pomoć nakon što si imao dva srčana udara i nakon što si rekao da ne možeš doći na venčanje. Nije istina da te ja nikada nisam pokušala kontaktirati, ti si mene odbio kada sam htela razgovarati s tobom - poručila je u pismu ona.

- Kako možeš reći da ti nisam pokušala finansijski pomoći, a ti mi sam nikada nisi tražio nikakav novac. Ti si opsednut tabloidima. Gledao si me kako patim svaki dan i kako se slamam od Samantinih laži - pisalo je u pismu.

Vojvotkinja od Saseksa od udaje za princa Harija nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, ali i sestrom. Međutim, nakon velikog intervjua Megan i princa Harija kod Opre Vinfri, Tomas je ragovao na ćerkine reči "da ju je izdao".

Svi pravimo greške, ali ja nikad nisam igrao goli bilijar i oblačio se kao Hitler, kao što je Hari to radio - rekao je Tomas tada.

Markl je tada otkrio da se "izvinio više od 100 puta" što je sklopio sporazum sa paparacima pre krajevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da ga poseti, jer živi samo 112 km daleko od njih. 

On je takođe tada porekao da su članovi kraljevske porodice i britanska javnost rasisti i rekao je da su Harijeve i Meganine tvrdnje o rasizmu u Britaniji "pravo sr*nje".

Dodao je da iako je možda istina da je neko iz kraljevske porodice pitao koje boje će biti Arčijeva koža pre nego što se rodio, to je verovatno bilo samo "glupo pitanje, bez loših namera".

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA