Džej Lo pozirala sa majkom i ćerkom: Nestvarno su lepe, a svi komentarišu da liče

Pevačicina objava ima više od 2 miliona lajkova

  • 7
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Slavna pevačica Dženifer Lopez (51) oduševila je porodičnom fotografijom sa ćerkom Emom (13) i majkom Guadalupe (75).

Naime, Džej Lo je za potrebe kampanje novih proizvoda u sklopu svoje kozmetičke linije "JLOBeauty", koju je pokrenula početkom godine, pozirala sa majkom i ćerkom.

Pevačicina objava ima više od 2 miliona lajkova, a svi komentarišu da su ove tri dame prelepe i da mama, ćerka i baka zaista liče.

"Prelepo. Ovo treba uokviriti", "Tri generacije večne lepote", "Prelepe ste", "Koliko ličite", "Tri predivne dame", "Bolja reklama od ovog vam ne treba", "Lepotice", neki su od komentara.

Podsetimo, Dženifer i Aleks Rodrigez (45) sada su okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa. Oni su za strane medije potvrdili su da su raskinuli i da svako od njih nastavlja svojim putem.

Ono što je zanimljivo jeste da Dženifer nakon raskida provodi vreme sa svojim bivšim verenikom, glumcem Benom Aflekom (48). On je u poslednjih nekoliko dana više puta snimljen ispred pevačicinog doma u Los Anđelesu, a čak su i uslikani zajedno u automobilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA