Nestašni bikini Diznijeve zvezde nije pokrio baš sve što treba, a kilograme viška ponosno šeta

"Prelepe grudi", "Ova devojka je prezgodna", "Lepši mi je on od nje", "Savršen par", "Ne zna se ko bolje izgleda", glasili su komentari fanova.

  • 0
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn; Foto: SGP Italy/SGP/Profimedia

Američka glumica, rediteljka i pevačica Bela Torn (22) je uslikana sa svojim verenikom Bendžaminom Maskolom (28) dok je ulazila u jednu jahtu u Majamiju, a tom prilikom u prvi plan su došle njene bujne grudi.

Naime, bivša Diznijeva zvezda je nosila plavo-beli bikini i beli šorts dok je ulazila u luku gde pristaju brodovi sa svojim verenikom, koga je sve vreme držala za ruku.

Glumica je ovom prilikom obula "Chanel" papuče i nosila je crnu tašnu na ruci, a ono što je interesantno jeste da je imala i dva skupocena sata koje nosi na obe ruke u isto vreme.

Lepa Bela je kosu podigla u punđu, a na licu je nosila ekstravagantne crne naočare za sunce, kojima je upotpunila izgled.

Oboje su nosili zaštitne maske, a svi prisutni su gledali samo u Beline grudi koje je "spakovala" u maleni bikini i delovalo je kao da će svakog trenutka da ispadnu iz korpe.

"Prelepe grudi", "Ova devojka je prezgodna", "Lepši mi je on od nje", "Savršen par", "Ne zna se ko bolje izgleda", glasili su komentari fanova. 

Podsetimo, glumica se skoro pre 2 meseca verila sa italijanskim pevačem Bendžaminom Maskolom, s kojim je već neko vreme u vezi, a čak ih ni razdvojenost od 5 meseci za vreme pandemije korona virusa nije poljuljala.

Maskolo je veoma poznat pevač u Italiji i deo je muzičke grupe "Benji&Fede". On i Federiko Rosi su oformili dečački bend u Italiji 2010. godine i potpisali su ugovor sa "Warner Music Italy". Osvojili su "MTV Europe Music Award" za najboljeg italijanskog izvođača.

Bendžamin je san žena širom sveta zbog svog isklesanog tela, brojnih tetovaža, plavih očiju i prelepog osmeha. Kosu farba u plavo, a na grudima ima tetovažu na kojoj piše "93" što je oznaka godine kada se rodio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA