Šmeker na tatu: Bekamov sin odveo verenicu i njenu majku na posebno putovanje za Dan majki

"Kakav šmeker", "Isti tata", "Džentlmen na oca", "Bruklin je prelep", glasili su komentari obožavateljki širom sveta nakon što su videli nove fotografije Bekamovog najstarijeg sina

  • 0
Brooklyn Beckham, Victoria Beckham and David Beckham Dejvid, Bruklin i Viktorija; Foto: Profimedia

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (22) je odveo svoju verenicu Nikolu Pelc i njenu majku na put za Dan majki.

Naime, mladi šmeker poreklom iz Velike Britanije već neko vreme živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa svojom verenicom, a sada je za praznik poveo svoju buduću suprugu i njenu majku na put u Los Anđeles.

Oni su tom prilikom išli i u šoping, a Bruklin je tada uslikan u tamnim farmerkama, beloj majici i sa kačketom na glavi, dok je u ruci držao sivi džemper.

Sve je upario sa belim patikama, a na licu je imao crnu zaštitnu masku kako bi se zaštitio od korona virusa.

"Kakav šmeker", "Isti tata", "Džentlmen na oca", "Bruklin je prelep", glasili su komentari obožavateljki širom sveta.

Venčanje Bruklina i Nikole bi trebalo da se održi u italijanskom luksuznom odmaralištu Borgo Injacija u Pulji. Cena za to, za ovu porodicu, prava je sitnica... Procenjuje se da će troškovi iznositi 400.000 evra.

Oni su već pikirali to odmaralište s pet zvezdica i jako im se svidelo, a Viktorija im je pomogla u odabiru. U istom odmaralištu 2012. godine venčali su se Džastin Timberlejk i Džesika Bil.

- To je vaš dan, želimo da ga učinimo posebnim pa možete imati šta god poželite - Viktorija je rekla budućim mladencima.

Luksuzni hotel ima dve privatne plaže, velnes, a glavna zgrada izgrađena je u obliku dvorca i može stati do 400 gostiju.

Inače, najstariji sin Bekamovih zaprosio je devojku s prstenom vrednim 200.000 dolara, a navodno će imati dva venčanja.

Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nikolinim roditeljima. Naime, njen otac Nelson Pelc (78) ima bogatstvo koje se procenjuje na 1,7 milijardi dolara, što je daleko veće od bogatstva Bekamovih. 

Najuzbudljivije vesti! Ne možemo da budemo srećniji, jer će se Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčati! Želimo vam puno ljubavi i doživotne sreće. Svi vas mnogo volimo - napisala je Viktorija nakon veridbe najstarijeg sina.

Podsetimo, Bruklin i Nikola u vezi su od kraja 2019. godine, ona je četiri godine starja od njega i profesionalno se bavi glumom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA