Rebel je smršala 30 kg da bi postala mama, ali je dobila loše vesti: "Nisam imala s kim da podelim"

- Ne mogu da vam opišem koliko mi je značilo da pročitam sve vaše poruke i priče, osećam se mnogo bolje - napisala je Rebel Vilson na društvenim mrežama

  • 0
Oskar 2020 Rebel Vilson; Foto: Tanjug/AP

Australijska glumica Rebel Vilson (41) celu prošlu godinu odlučila je da posveti zdravlju i "zdravoj Rebel" pa je uspela da smrša 30 kilograma.

Nažalost, upskos trudu, otkrila je da ne može da zatrudni.

- Dobila sam loše vesti danas i nisam imala s kime da ih podelim - napisala je i dodala da razume sve žene koje se bore s plodnošću.

- Ne mogu da vam opišem koliko mi je značilo da pročitam sve vaše poruke i priče, osećam se mnogo bolje - dodala je kratku zahvalnicu u objavi.

Vilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističkih jajnika, što često doprinosi gojenju i poteškoćama sa začećem. Zbog tog sindroma razmišljala je i da zamrzne svoja kvalitetna jajašca.

- To je vrsta hormonskog disbalansa, a kod mene se manifestovala kroz rapidno gojenje - rekla je u intervjuu za "E!News".

Rebel je izjavila kako se dobro oseća bez obzira na kilažu, ali da je odlučila da smrša zbog zdravlja, a ne samo zbog izgleda.

- Koristila sam debljinu u svoju korist. Ali kako mi se približava 40. rođendan, postala sam svesna zdravlja i svoje želje da započnem porodicu - utvrdila je pre dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA