Dugo se borila s viškom kilograma, ali "očajna domaćica" sada izgleda brutalno u crvenom bikiniju

- Čak i 20 godina kasnije, znala je da je crvena njena boja - napisala je Eva Longorija uz objavu na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu

  • 1
Eva Longoria

Eva Longorija; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Eva Longorija (46) se u trudnoći, ali i nakon nje, dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije odlučila da gojenju stane na kraj.

Naime, Eva se posvetila fitnesu, što joj se itekako isplatilo, barem ako je suditi po njenoj novoj fotografiji koju je podelila na Instagramu.

46-godišnja Eva na njoj pozira u crvenom kupaćem kostimu kojim se zapravo prisetila svoje uloge Gabrijele Solis iz serije "Očajne domaćice" u kojoj je često nosila crvene stvari.

- Čak i 20 godina kasnije, znala je da je crvena njena boja - napisala je uz objavu i prikupila skoro 350.000 lajkova.

"Vrela", "Prezgodna", "Goriš", "Gabi izgledaš odlično, ljubavi", "Još si lepša danas", glasili su komentari fanova na Instagramu, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 8,1 miliona ljudi.

Eva je poslednjih nekoliko godina najviše posvećena porodičnom životu i brizi o sinu Santijagu Enrikeu (2), kog je dobila s 53-godišnjim Hoseom Bastonom, s kojim se 2016. godine venčala u Meksiku.

Pre nego što se udala za Hosea, Eva je bila udata za poznatog košarkaša Tonija Parkera (37), s kojim je bila u braku od 2007. do 2011. goldine. Imala je još jedan kratak brak od 2002. do 2004. godine sa Tajlerom Kristoferom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA