"Ova mačkica voli da grize, pazite se dame i gospodo": Britni šokirala stajlingom i "divljim" plesom

"Šta je s ovom ženom, neka joj neko kaže da se ne blamira", "Strašno, ovo je jezivo", "Vidi se da ima problema", samo su neki od komentara

  • 0

Britni Spirs mesecima unazad u centru je pažnje javnosti, ali i medija, kako zbog suđenja sa ocem, tako i zbog dokumentarca o njenom životu. Kako je i ranije navela da se sa stresom bori pomoću plesa, ona je odlučila da fanove počasti svojom novom koreografijom.

Britni je šokirala milionski auditorijum kada je na svom Instagram nalogu objavila fotografije, na kojima je u uskom kombinezonu leopard printa, a potom je objavila video na kojem pleše koreografiju koju mnogi nisu razumeli.

- Ova mačkica voli da grize, pazite se dame i gospodo - napisala je Britni u opisu fotografija, dok je uz video napisala:

- Ona želi da pleše - navela je pevačica, verovatno misleći na sebe, s obzirom na to da se na snimku i te kako zabavlja.

"Šta je s ovom ženom, neka joj neko kaže da se ne blamira", "Strašno, ovo je jezivo", "Vidi se da ima problema", samo su neki od komentara šokiranih fanova.

Ipak, bilo je i onih koji su podržali njen plesni poduhvat.

"Bravo, Britni", "Briga te šta drugi misle, samo guraj", "Bitno je da si ti srećna"...

Kako je Britni plesala, pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije šokantnog stajlinga možete videti u galeriji u tekstu.

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA