Silvester Stalone prodaje vilu na Beverli Hilsu: Umesto prvobitnih 110, sada traži 85 miliona dolara

- Mnoge kuće u Beverli Parku su velike i lepe kuće, ali nemaju pogled. Ovo je kuća s izuzetnim pogledom i velikim imanjem - rekla je agentkinja za nekretnine o Staloneovoj vili

  • 3
Silvester Stalone Silvester Stalone; Foto: Profimedia/Leon Bennett/Getty images

Legendarni holivudski glumac Silvester Stalone odlučio je da smanji cenu svoje luksuzne vile na Beverli Hilsu s koje se pruža pogled na ceo Los Anđeles, pa će tako zainteresovani kupci za nju morati da izdvoje 85 umesto prvobitnih 110 miliona dolara.

Na Staloneovom imanju nalazi se vila s ukupno osam spavaćih soba i devet kupatila, a smešteno je u ekskluzivnoj četvrti Nort Beverli Park na Beverli Hilsu, a tu su nekad boravili Rod Stjuart i Lisa Vanderpamp.

Glumac je za prodaju prvo angažovao agenciju "Hilton & Hyland" koju vodi otac Paris Hilton, Rik zajedno sa sinom Baronom Hiltonom II i njegovom suprugom Tesom, ali sada mu je glavna agentkinja Džejd Mils, koja je poznata po saradnji s Dženifer Aniston. Nju mu je preporučila supruga Dženifer Elvin, odnosno sama je odlučila da je angažuje kako bi ubrzala ceo proces prodaje.

- Jednog dana mi je zvonio telefon i kada sam se javila, čula sam glas s druge strane koji mi kaže - Džejd, ovde Dženifer Stalone. Bila sam potpuno oduševljena kada sam je čula. Ona je vrlo uspešna žena - izjavila je Džejd za magazin "People".

Objasnila je i zašto misli da će ona uspeti da proda imanje Staloneovih.

- Mnoge kuće u Beverli Parku su velike i lepe kuće, ali nemaju pogled. Ovo je kuća s izuzetnim pogledom i velikim imanjem. Nema sumnje da će postati oaza onima koji traže beg iz gradske vreve, a tu je i slepa ulica uz dugački privatni prilaz. Sigurnost je jako dobra, ima dvostruka vrata - objasnila je agentkinja.

Imanje je 1994. godine projektovao i izgradio arhitekta Edvard Granzbah. Glavna kuća ima šest spavaćih soba, devet kupatila, a tu je i apartman s tri prostrane spavaće sobe, dve manje i kupatila. Raskošni glavni apartman ima saunu, parnu kupku i kancelariju s terasom. Tu je i dvoetažna gostinjska kuća s dve spavaće sobe i kupatilom, s potpuno opremljenom kuhinjom, bioskopom, prostorijom za pušenje cigareta i teretanom.

Pored kuće nalazi se velika terasa s bazenom, spa sobom i vrtom, klimatizovana garaža za osam vozila i umetnički studio.

Fotografije vile pogledajte u galeriji u tekstu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA