"Breda Pita sam uhvatio u krevetu sa mojom ženom": Majk Tajson tvrdi da ga je bivša varala s glumcem

- Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je prebledeo - rekao je Majk

  • 0
Mike Tyson, Majk Tajson Majk Tajson; Foto: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama se ponovo komentariše priča o tome kako je Majk Tajson u prošlosti uhvatio svoju suprugu u prevari i to, ni manje ni više, nego sa Bredom Pitom.

Naime, u nekoliko emisija koje ponovo kruže na društvenim mrežema Tajson se prisetio kraja osamdesetih kada je prolazio kroz razvod sa Robin Givens, koji je bio vrlo buran i medijski propraćen. Podsećamo, Robin je optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Iako su se Robin i Majk viđali i bili intimni čak i u toku brakorazvodne parnice, ona je uplovila u romansu i sa Bredom Pitom

Tako je jednom prilikom Bred već bio kod manekenke, kada je u njihov intiman trenutak upao Tajson. Kako je to na delu izgledao najbolje je u brojnim emisijama opisao sam sportista.

- I tako dođem jednog dana na njena vrata, zvonim, niko ne otvara. Odem ja nazad do svog automobila, malo pogledam naokolo, vidim njen automobil je pozadi. Kako znam da je njen - zato što sam joj ga ja i kupio - započeo je Majk. 

- Dođem ja malo bliže i vidim neku bledu siluetu. Priđem još bliže i vidim nekog lika kog ona očigledno obrađuje, glava joj se miče gore - dole, kad ono, Bred je*eni Pit. Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je prebledeo - rekao je Majk.

- Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim. Izgledao je kao da je bio naduvan, znao je on pre da zapali, sad ima drugačiju reputaciju. Kad se razmahao ono ne, ma ne, rukama, ja se mislim u sebi: 'Šta je ovom, neki brazilski karate ili neki k**ac'. Kakav jazavac, gledam ga i ono - ispričao je Tajson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA