≫ 

Kamila je ponovo viđena sama, bez svog dečka: I ovoga puta je iznenadila sve svojom pojavom

Važi za jednu od najseksepilnijih žena za kojom svi uzdišu, a sada je uslikana u opuštenom izdanju

  • 0
Kamila Kabeljo Kamila Kabeljo; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Kamila Kabeljo (24) u vezi je s jednim od najpopularnijih pevača današnjice i važi za jednu od najseksepilnijih žena na svetu za kojom svi uzdišu, a sada je uslikana u neprepoznatljivom izdanju.

Naime, kada nije na sceni, ona je poput svih drugih devojka i najprijatnije se oseća u širokoj odeći, a upravo su ju u takvom izdanju uhvatili paparaci kada je izlazila iz svog automobila.

Ona je uslikana u bež kombinezonu, ispod kog je obukla zelenu majicu kratkih rukava, a činilo se da ide da obavi neki posao na Beverli Hilsu.

Vezala je kosu u rep i nije nosila zaštitnu masku na licu, a obula je bež ravne cipele.

"Šta je ovo obukla?", "Njoj sve lepo stoji", "Ne sviđa mi se odevna kombinacija", "Uvek prelepa", glasili su komentari fanova.

Kamila je ponovo viđena sama, bez svog dečka i 22-godišnjeg pevača Šona Mendesa, od kog se odvaja u retkim trenucima zbog čega joj zavide njegove obožavateljke iz svih krajeva sveta.

Par danas važi za jedan od najatraktivnijih i najromantičnijih na svetskoj sceni, a u ljubavnoj vezi su od 2019. godine kada su snimili pesmu "Senorita".

- Ona mi je jedna od najboljih prijateljica, od moje 15. godine. Znam da samo mladi pa ne želimo da žurimo, ali mislim da kada pronađeš svoju osobu to i osećaš, znaš to - izjavio je Šon za "Entertainment Tonight" pre nekoliko meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA