Princ Hari opet uznemirio dvor: Tata je patio, a meni je uradio isto što i njemu njegovi roditelji

- Ne želim da radim to. Pogledajte šta je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to opet dogoditi - rekao je Hari

  • 3
Princ Hari Princ Hari, Foto: Tanjug/AP

Princ Hari (36) gostovao je u podkastu "Armchair Expert", čiji je voditelj glumac Deks Šepard (46). Otkrio mu je dosad nepoznate detalje iz života, pa je tako ispričao da je sa Megan susrete dogovarao u supermarketu u Londonu. 

- Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me promatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave. Na glavi sam imao šiltericu, gledao u pod i pokušavao da budem neprimetan. Neverojatno je koliko žvakaćih guma ima na podu, totalni nered - rekao je Hari.

Priznao je kako se godinama osećao da se ne uklapa u kraljevsku porodicu i često se osećao bespomoćno.

- To je posao, zar ne? Nabacite osmeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovde. Ne želim da radim to. Pogledajte šta je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to opet dogoditi - rekao je Hari i dodao da je tada imao psihičku krizu jer nije preboleo smrt voljene majke.

Zbog Megan je potražio pomoć psihoterapeuta jer su ga frustrirala konstantna medijska uplitanja u njegov život. Tada mu je bilo bolje i došao je do spoznaje da nešto mora promeniti jer nema drugog izlaza.

Spomenuo je i oca, princa Čarlsa (72) i pojasnio da mu je bilo vrlo teško zbog vaspitnih metoda svojih deke i bake, princa Filipa i kraljice Elizabete II. (95). Rekao je da se njegov otac ponašao prema njemu onako kako su se odnosili prema njemu njegovi roditelji pa je to nazvao "genetskom boli".

- Ne bismo trebali nikoga kriviti niti upirati prstom u nekoga, ali kada je reč o roditeljstvu, ako sam doživeo neki oblik boli ili patnje zbog boli koju su pretrpeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio - rekao je Hari

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ica

    14. maj 2021 | 12:15

    On je najdivniji princ na svetu u svakom smislu te reči ! Najsličniji i karakterno između ostalog pokojnoj i neprežaljenoj i predivnoj princezi Dajani ! ❤❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA