Najtužnija princeza više se i ne pojavljuje u javnosti: Ljudi su ubeđeni da se nešto čudno dešava

Princeza Šarlene glavna je tema medija nakon što se, pre nekoliko dana, nije pojavila na promociji sportskog života među decom i mladima

  • 0
Charlene Monaco Princeza Šarlin/ Foto: Splash / Profimedia

Šarlin, princezu Monaka, mediji su na dan venčanja prozvali "najtužnijom ženom na svetu", a sada se više ni ne pojavljuje u javnosti što zabrinjava njene pratioce.

Naime, princeza Šarlin glavna je tema medija nakon što se, pre nekoliko dana, nije pojavila na promociji sportskog života među decom i mladima. Obožavatelji zbog toga sumnjaju da se s njom nešto događa.

Na događaju ju je zamenio suprug, princ Albert II i umesto nje primio ček u iznosu od tri hiljade evra koji mu je predala Isabele Bonal, glavna poverenica za nacionalno obrazovanje, mlade i sport za Monako.

Novac koji je otišao u ruke kraljevske porodice namenjen je osnivanju škole za ragbi u Ekvadoru.

Princeza je u prošlosti retko kad propuštala ovakve događaje no, ovo je već drugi na koji kao svoju zamenu šalje supruga Alberta.

Razlog tomu je, mnogi smatraju, gubitak dvoje bliskih prijatelja, Gudvila Zvelithinija, kralja naroda Zulu, i jednu od njegovih žena, kraljicu Šijive Mantfombi čija smrt ju je jako pogodila. Princeza je prisustvovala sahrani kralja, a na fotkama se može videti koliko ju je ta situacija pogodila.

O njenoj tuzi često se nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tome je suprugova nevera. Šarlin se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovinom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta.

Nadimak "najtužnija žena na svetu" dobila je nakon venčanja na kom je celo vreme plakala. Mnogi nisu verovali da su u pitanju suze radosnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA