≫ 

Najveća slatkica Holivuda bez šminke izazvala lavinu komentara: Jedni kažu prelepa, a drugi...

Zaista je neverovatno da zvezda serije "Lizzie Mcguire" izgleda fantastično, iako je u aprilu rodila ćerku

  • 1
Hilary Duff, Hilari Daf Hilari Daf; Foto: Shutterstock

Američka glumica Hilari Daf (33) je uslikana dok je izlazila iz teretane u Los Anđelesu, a tom prilikom je izgledala veoma srećno, iako se videlo da je iscrpljena od treninga.

Naime, poznata glumica je tom prilikom nosila belu majicu, crne helanke i crne patike, a lice joj je bilo veoma crveno nakon treninga i nije imala šminku.

Preko ramena je nosila belu "Chanel" torbu, dok je u ruci imala ogromnu bocu vode. Poznata glumica nije skidala osmeh sa lica i svi komentarišu da je prelepa iako nije sređena.

Zaista je neverovatno da zvezda serije "Lizzie Mcguire" izgleda fantastično samo mesec dana nakon porođaja, a poznato je da je glumica dobila ćerku Mae Džejms Ber u aprilu ove godine.

"Prelepa", "Uvek sija", "Drago mi je što me bar jedna Diznijeva zvezda nije razočarala", "Crvena je ko bulka", glasili su komentari fanova.

Preslatka holivudska plavuša prvo je bila u braku sa hokejašem Majkom Komrijem, od 2010. do 2016. godine. Za muzičara, producenta i di-džeja Metjua Komu udala se tajno u decembru 2019. godine, a iako prvo nije želela da ističe to u javnosti, ubrzo je objavila romantičnu sliku sa venčanja.

Njih dvoje su 2018. godine dobili ćerkicu Benks Vajloler Beir, lepa glumica iz prvog braka ima sina Luku Kruza Komrija.

Glumica svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti, ali je vest o trećoj trudnoći rado podelila sa fanovima i njeni obožavatelji kažu da je prelepa trudnica. Najnovije fotografije Hilari Daf pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    19. maj 2021 | 16:32

    Kako mislite izgleda fantasticno mesec dana posle porodjaja, ona ima 20kg viska na ovoj slici? Mislim slatka je ona, ali daleko od toga da izgleda fantasticno, svaka prosecna zena izgleda ovako mesec danaa posle porodjna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA