≫ 

Pre 45 godina je igrala Rokijevu stidljivu Adrijanu: Glumicu danas ne biste prepoznali

Talija, koja dolazi iz porodice Kopola, u 76. godini ima vitak stas i širok osmeh na licu, a njena lepota je neprolazna...

  • 6
Sylvester Stallone, Rocky, Silvester Stalone, Roki

Silvester Stalone i Talija Šair; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Talija Šair (75) koja se proslavila ulogom Koni Korleone u filmu "Kum" i ulogom Adrijan Balboe u filmu "Roki" je rođena 25. aprila 1946. godine, a i dan danas u 8. deceniji izgleda prelepo.

Naime, glumica je u prošlosi nominovana za Oskara dva puta, dok je svoju ulogu u "Rokiju" nominovana za Zlatni globus, a evo kako izgleda 45 godina nakon pomenute uloge.

Godine 1976. reditelj Džon G. Avildsen je snimio prvi deo filma u kom je pored Talije glavnu ulogu imao Silvester Stalone, koji je tumačio ulogu boksera zaljubljenog u pravu damu.

Talija, koja dolazi iz porodice Kopola, u 76. godini ima vitak stas i širok osmeh na licu, a njena lepota je neprolazna.

Udavala se dva puta, prvi put za Dejvida Šira, s kojim je bila 10 godina u braku od 1970. do 1980. godine i čije je prezime do danas zadržala. Drugi put se udala za Džeka Švarcmana 1980. godine, a bili su zajedno do njegove smrti 1994. godine.

U našoj galeriji pogledajte kako slavna Adrijan Balboa izgleda 45 godina kasnije nakon uloge koja joj je donela ogromnu popularnost.

Video: Silvester Stalone zabeležio najveći selfi video na svetu sa slavnim kolegama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    20. maj 2021 | 21:26

    Zena je i u Kumu odigrala ulogu za nezaborav. Vrhunska glumica!!!!!!!

  • damir

    20. maj 2021 | 23:55

    Retka prirodna lepota, roki , kum, sve full

  • Brba

    20. maj 2021 | 22:35

    Kako bre posle pola veka ne izgleda isto???Meni to nije normalno!Roketa je sad mlađi nego tada a u najmanju ruku isti a gle nju,ostarEla...Brezveze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA