Princ Hari otvorio dušu o porocima i napadima panike: "Bojao sam se da Megan ne završi kao Dajana"

- O problemima se nije pričalo, već smo morali da ih guramo pod tepih - rekao je princ Hari

  • 4
Prince Harry, Princ Hari Princ Hari; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari (36) otvorio je dušu Opri Vinfri (67) u njenoj novoj emisiji "The Me You Can’t See", prenose strani mediji.

- Bio sam spreman da se drogiram, da pijem, da učinim bilo šta da ne bih osećao ništa - rekao je princ Hari Opri i dodao:

- Nisam pio od ponedjeljka do petka, ali bih zato u petak popio nedeljnu količinu alkohola. Nisam pio iz gušta, nego zbog toga da pokušam nešto da prikrijem - priznao je on.

Nakon Dajanine smrti prošao je kroz pakao, a u porodici nije imao s kim da priča o tome.

- O problemima se nije pričalo, već smo morali da ih guramo pod tepih - otkrio je.

Zbog svega toga počeli su da mu se javljaju napadaji panike.

- Svaki put kada je trebalo da obučem odelo i kravatu, počeo bih da se znojim i hvatali su me napadi panike. Period od 28. do 32. godine za mene je bio noćna mora. Čim bih video kameru, počeo bih da se znojim - priznao je Hari.

Kaže da je za sve to kriva trauma koju je doživeo zbog odgajanja i odrastanja u uslovima koji su običnim ljudima nezamislivi.

- Ljudi koji su povređeni tokom odrastanja i od svog okruženja, od onog čemu su bili izloženi i što su videli, njima te traume izađu tako da ih je nemoguće kontrolisati - ispričao je Hari.

- Mislio sam da će mi porodica pomoći, ali svaka moja molba bila je ignorisana. Ili su ćutali ili jednostavno prešli preko toga - rekao je Hari.

Na kraju je naglasio da je zapravo vrlo sličan svojoj majci Dajani. Ni ona, kaže, nije pripadala tom sistemu, a nije mogla da ode iz njega.

- Jako sam sličan mami. Osećam da ne pripadam tom sistemu, a ipak sam zaglavio u njemu. Nisam razmišljao o njoj jer bi me to rastužilo. Jednostavno, nisam mogao da je vratim, a čemu onda razmišljati o tome. Kad bi me neko pitao kako sam, nikad ne bih odgovarao da sam srećan, samo da sam "u redu". Bojao sam se i da Megan ne završi kao Dajana - rekao je Hari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    21. maj 2021 | 14:35

    Razumljivo.🤷‍♀️

  • Душан Краишник Бања Лука

    21. maj 2021 | 18:59

    To znaci da su dajanu tvoju majku ubili tvoja familija!

  • Ufff

    21. maj 2021 | 17:20

    U plemickim porodicama niko ne moze biti normalan kad je kod njih normalno da se zene i udaju sa krvnim srodnicima , normalno je , a i medicinski dokazano da tu moraju postojati falinke .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA