Asap Roki konačno potvrdio vezu sa Rijanom: "Ona je ljubav mog života. Jednostavno kad znaš, znaš"

- Sve mi je bilo nepoznato, ali sam se osećao kao da mi je blisko - rekao je reper

  • 0
APTOPIX Britain Fashion Awards Rijana i Asap Roki; Foto: Tanjug/AP

Reper Asap Roki i pevačica Rijana su nekoliko godina bili prijatelji i saradnici, a od prošle godine su u romantičnoj vezi.

Naime reper, čije je pravo ime Rakim Majers, opisao je Rijanu kao "ljubav svog života i onu pravu".

- Ona je ljubav mog života. Jednostavno kad znaš, znaš - rekao je Za "GQ" slavni reper o svojoj devojci, muzičkoj zvezdi Rijani.

U nedavnom intervjuu potvrdio je vezu s Rijanom i nazvao je "svojom". Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje na pesmama, prošle godine službeno su postali par.

On je proveo Božić i s Rijaninom porodicom na Barbadosu:

- Sve mi je bilo nepoznato, ali sam se osećao kao da mi je blisko - zaključio je.

Reper je takođe poreklom s Barbadosa, pa mu je bilo drago da poseti mesto gde mu je otac odrastao. Rijana i Roki su prvi put sarađivali na pesmi "Fashion Killa". Rijana je tada gostovala u spotu, ali nije ulestvovala vokalno u samoj pesmi.

Roki kaže da je Rijana imala veliki uticaj na njegovu novu muziku, kao i sama veza:

- Mislim da je jako važno imati nekoga s kim možeš da podeliš svoju kreativnost i ideje. Jednostavno drugačija perspektiva - istakao je i rekao kako su nove pesme puno "zrelije" od onih pre.

Rijana je Rokija uključila u kampanju za svoju kolekciju kozmetike "Fenty Skin", a Asap je progovorio i o planovima za budućnost:

- Ako treba da imam decu, imaću ih. Ja ću sigurno imati najboljeg klinca. Mislim da ću biti odličan otac - rekao je Roki.

Nije poznato u kom su tačno trenutku postali službeni par, ali neko vreme su uspevali da zaobiđu znatiželjne paparace i da očuvaju vezu u tajnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA