Švarci ima tri sina, a jedan je tatina kopija: Izbegavao je kamere, ali sada se pohvalio izgledom

"Ideš stopama svog oca", "Koliko liči na tatu", "Izgleda kao da Arnold stoji tamo", komentarisali su pratioci Jozefovu fotografiju

  • 5
Arnold Švarceneger Arnold Svarceneger; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Austrijsko-američki glumac Arnold Švarceneger (73) ima vanbračnog sina Džozefa Baenu za kog mnogi ističu da je njegova kopija, za razliku od druga dva sina Patrika i Kristofera, koje je dobio s bivšom suprugom Marijom Šriver.

Naime, 23-godišnji Džozef Baena pohvalio se fotografijom sa snimanja filma "Bully High", a mnogi su to iskoristili kao priliku kako bi istakli da sve više liči na svog oca.

Džozef je sin Arnolda Švarcenegera koji je imao vanbračenu aferu s njegovom majkom Mildred Baenom. Ona je bila dadilja Arnoldovoj deci koju je dobio sa suprugom Marijom Šriver, a zbog tog skandala razveli su se 2017. godine nakon 25 godina braka.

Džozef je u odličnom odnosu s ocem, iako ne nosi njegovo prezime, a ponekad i zajedno treniraju, a zbližila ih je i ljubav prema bodibildingu i glumi.

- Odlično se provodim na setu "Bully High". Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu - napisao je Baena pored poslednje fotografije.

Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lagodno odrastanje, iako je njegov otac još davno stekao svoje bogatstvo.

"Ideš stopama svog oca", "Koliko liči na tatu", "Izgleda kao da Arnold stoji tamo", komentarisali su pratioci Jozefovu fotografiju. On se nedavno pohvalio na Instagramu i da je postao agent za nekretnine i pokazao koliko je svestran.

Zanimljivo da upravo Baena najviše liči na poznatog oca od sve trojice sinova. Arnold je sa bivšom suprugom Marijom dobio Patrika (27) i Kristofera (23) koji je Džozefov vršnjak i rodio se samo nekoliko dana pre njega, a imaju još dve ćerke.

Patrik je poznati glumac i počeo je da se bavi glumom s 10 godina, ali tek poslednjih godina dobija zapaženije uloge kao što je ona u filmu "Ponoćno sunce". On je u vezi s manekenkom Ebi Čempion (24) više od četiri godine, a nedavno se pohvalio svojim isklesanim torzom.

Dok Patrik i Džofez dele očevu strast prema glumi i ne smeta im pažnja javnosti, Kristofer je potpuno drugačiji. Nema profil na društvenim mrežama i ne pojavljuje se sa članovima porodice na crvenom tepihu.

Dugo vodi i borbu s viškom kilograma što mu sigurno teško pada uz braću, sestre i roditelje koji imaju savršene proporcije i vole svetla reflektora. Strani mediji su prošle godine pisali da je Kristofer smršao, a izvor je otkrio da je to rezultat toga što se posvetio vežbanju i zdravoj ishrani nakon što je diplomirao.

Inače, Arnijevo najstarije dete, ćerka Ketrin Švarceneger (31), koja je spisateljica, od 2018. godine je u braku sa slavnim glumcem Krisom Pratom s kojim je dobila i dete. Arnoldova ćerka Kristina (29) je producentkinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    24. maj 2021 | 16:40

    E dok tvoj tata isao po blatu u dzunglu protiv predatora, ti se manekenišeš u teratani

  • Ooo

    24. maj 2021 | 17:07

    Sad da se rokne steroidoma i to je to

  • Vuk

    24. maj 2021 | 17:25

    Bravo, samo kao tata, jedan od retkih NORMALNIH amerikanaca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA