Rijana prošetala Los Anđelesom u izazovnom stajlingu, a svi gledaju u njenu frizuru - evo zbog čega

Ono što nikome nije promaklo je i njen povratak staroj, kratko ošišanoj frizuri

  • 3
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Rijana se u poslednje vreme ne pojavljuje često u javnosti pa je svaki njen izlazak dobro popraćen, a ona se pobrine da bude i dobro zapamćen, kao što je to bilo prilikom noćnog izlaska u Los Anđelesu.

Naime, 33-godišnja Rijana je za tu priliku odabrala kratku suknju i još minijaturniji beli pleteni top, preko kog je nabacila sportsku jaknu. Ono što nikome nije promaklo je i njen povratak staroj, kratko ošišanoj frizuri.

No ipak, obožavatelji bi pevačicu uskoro trebalo češće da viđaju obzirom na to da se očekuje izlazak njenog novog albuma na kom je radila tokom prošle godine.

- Rijana već dugo potajno radi na novoj muzici i napokon je prikupila dovoljno materijala za deveti album. Obožavatelje je ostavila u dugom iščekivanju, a onda je i pandemija još više usporila stvari. U julu bi trebalo da snimi i novi video u Los Anđelesu - izjavio je njoj blizak izvor za "The Sun".

Rijana je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom ASAP Rokijem nakon čega više ne kriju da su par, ali se retko mogu videti u javnosti zbog pandemije korona virusa. Jedan od retkih trenutka kada su snimljeni zajedno bila je romantična večera u jednom od omiljenih restorana poznatih ličnosti u Njujorku.

Inače, Rijana je početkom 2020. raskinula trogodišnju vezu s milijarderom Hasanom Džamilom, a nakon samo nekoliko meseci počele su da kruže glasine o njoj i ASAP Rokiju koje su se na kraju pokazale kao istinite. Pevačica i reper su pre toga godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentarisao da je Rijana seksi, ali da na nju ne gleda tim očima.

No, stvari su se za 8 godina očigledno dosta promenile, pa je reper nedavno komentarisao:

- Ona je ljubav mog života. Jednostavno kad znaš, znaš - rekao je Za "GQ" slavni reper o svojoj devojci, muzičkoj zvezdi Rijani.

U nedavnom intervjuu potvrdio je vezu s Rijanom i nazvao je "svojom". Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje na pesmama, prošle godine službeno su postali par.

- Mislim da je jako važno imati nekoga s kim možeš da podeliš svoju kreativnost i ideje. Jednostavno drugačija perspektiva - rekao je reper.

- Ako treba da imam decu, imaću ih. Ja ću sigurno imati najboljeg klinca. Mislim da ću biti odličan otac - rekao je Roki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA