Prijanka i njen 10 godina mlađi muž osvojili crveni tepih: O njenoj "opasnoj" haljini svi pričaju

38-godišnja Prijanka i njen deset godina mlađi suprug su u glamuroznim izdanjima spremno pozirali pred okupljenim fotografima

  • 2
Prijanka Čopra i Nik Džonas

Prijanka i Nik; Foto: Tanjug/AP

Glumica i bivša Mis Sveta Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas su još jednom dokazali da su apsolutni vladari crvenog tepiha, i to na dodeli nagrada "Billboard Music" u Los Anđelesu, na kojoj su zablistali u stilu najvećih zvezda današnjice.

Naime, 38-godišnja Prijanka i njen deset godina mlađi suprug u glamuroznim izdanjima su spremno pozirali pred okupljenim fotografima, a hemija između njih osetila se u vazduhu dok su teško odolevali poljupcima i razmenjivanju nežnosti. Ona je sve svoje čari pokazala u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim šlicem, dok je on izabrao zanimljivo zeleno odelo.

U dolasku na dodelu nagrada nije ih sprečila ni Nikova povreda rebra koju je pre nedelju dana zaradio na snimanju novog projekta, tačnije serije "Olympic Dreams Featuring the Jonas Brothers", u kojoj će se pojaviti i njegova slavna braća Džo i Kevin.

Prijanka i Nik su vezu započeli 2018. godine, a Nik je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva meseca veze. Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcioniše uprkos velikoj razlici u godinama, zbog koje su neretko bili i tema ismejavanja i komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par.

Prijanka je nedavno progovorila o važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno, pa se uopšte ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpanih rasporeda.

- Vidimo se svake tri nedelje. Bez obzira na to gde smo u tom trenutku u svetu, doletimo jedno k drugom barem jednom mesečno i zajedno smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli - objasnila je glumica, koju mnogi i dalje smatraju jednom od najlepših žena sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    24. maj 2021 | 17:10

    Hoćee li nam ona to reći da bez 'onoga' živi mesec dana? Ajte molim vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA