≫ 

Šok slike! Albanka na terasi luksuzne vile strasno ljubila dečka, pa poznatu glumicu

"Fuj, šta je ovo?", "Kako Rita nije ljubomorna što joj Tesa ljubi dečka?", "Oni su baš "razvaljeni"", "Ni ne znaju šta rade", "Ako, nek uživaju ljudi", glasili su komentari fanova nakon novih škakljivih fotki koje su obišle svet

  • 2
Rita Ora Rita Ora; Foto: Shutterstock

Pevačica Rita Ora (30) više ne skriva svog novog dečka, Oskarom nagrađenog reditelja Taiku Vaititija (45), s kojim je započela romansu nedugo nakon što je u februaru raskinula šestomesečnu vezu s još jednim rediteljem, Romainom Gavrasom (39).

Naime, iako su tek na početku veze, sada su uhvaćeni u škakljivoj "trojki" s glumicom Tesom Tompson (37) na balkonu Taikaove vile u Sidneju, u kojoj je on u nedelju organizovao zabavu, kako saznaje "The Sun".

Vidno pripiti, sve troje su međusobno razmenjivali strastvene poljupce ne obazirući se na paparace koji su sve zabeležili kamerama, a fotke su brzo obišle svet.

Rita se prvo ljubila sa svojim dečkom, a onda je počela da razmenjuje poljupce sa Tesom. Svi su se prvo pitali da li je u pitanju vežba za neki film, no kasnije se videlo da se oni zaista zabavljaju u pripitom izdanju.

"Fuj, šta je ovo?", "Kako Rita nije ljubomorna što joj Tesa ljubi dečka?", "Oni su baš "razvaljeni"", "Ni ne znaju šta rade", "Ako, nek uživaju ljudi", glasili su komentari fanova.

Inače, pevačica albanskih korena s britanskim državljanstvom poslednjih nekoliko meseci boravi u Australiji, gde je članica žirija australijskog talent šoua "The Voice". Tamo je i upoznala novozelandskog reditelja s kojim je u vezi još od marta ove godine, ali prvo su se skrivali od javnosti, što je za britanski tabloid potvrdio izvor blizak paru.

Pre nego što su ulovljeni kako razmenjuju poljupce s glumicom koju smo imali priliku da gledamo u filmovima o Tžoru, snimljeni su u centru Sidneja dok su šetali prema jednom restoranu, a na ručku im se pridružio i sam Tor, odnosno glumac Kris Hemsvorth (37) i njegova lepa supruga Elsa Pataki (44).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA