Mnogima je neprijatno da gledaju bludne slike Megan Foks i dečka zbog kog je ostavila muža i 3 dece

Par je tako svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa

  • 14
Megan Foks, Mašin Gan Keli Megan Foks, Mašin Gan Keli / Printskrin: Instagram/machinegunkelly

Američki reper Mašin Gan Keli (31) i njegova devojka, slavna glumica Megan Foks (35) bili su najatraktivniji i najfotografisaniji par ovogodišnje dodele nagrada "Billboard Music" održane u Los Anđelesu.

Razlog? Ono što je ona imala, odnosno nije imala na sebi, kao i, kako su mnogi ocenili, "prljavo" ponašanje u javnosti.

Naime, Megan je grudi jedva zadržala na mestu, dodirivala se jezikom sa dečkom, a ruku mu je držala na međunožju.

Par je tako svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali.

Megan i Keli u vezi su poslednjih godinu dana, a ranije ovog meseca njima blizak izvor je za "Entertainment Tonight" izjavio kako bi ona volela da se uda za njega.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled dok su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ubrzo je svetskim medijima odjeknula vest da je Megan ostavila i pokrenula razvod od muža Brajana Ostina Grina, sa kojim ima troje dece.

Inače, Mašin Gan Keli rekao je da je zbog Megan krajem 2020. započeo terapiju za lečenje od zavisnosti narkoticima.

30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći.

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - rekao je on pre nekoliko meseci i dodao da je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se "uplašio" da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    26. maj 2021 | 16:45

    Bilo bi joj bolje da snima filmove za odrasle ...

  • 🙄

    26. maj 2021 | 16:43

    Je l' njoj ispran mozak? Je l' kidnapovana? Šta kvrcne u čoveku, ajde muža što je ostavila, ali decu.. Debelo tu nešto psihološki nije u redu.

  • Chicago

    26. maj 2021 | 16:43

    E to su vam americke zene (uglavnom) za pare i onu stvar, sve daju, nista ih drugo ne interesuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA