Godine stigle i omiljenu holivudsku slatkicu: Riz Viterspun uslikana bez šminke i šokirala fanove

"Šta joj se dogodilo sa licem?", "Nadam se da i ona nije ubrizgala botoks, jer je iskrivila", "Žena i dalje lepo izgleda, samo je napravila čudnu facu", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija na kojima je Riz Viterspun

  • 2
Reese Witherspoon,  Riz Viterspun Riz Viterspun; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Riz Viterspun i u 46. godini života važi za jednu od omiljenih holivudskih slatkica čijem se mladolikom izgledu u većini slučajeva mnogi dive, ali slavna plavuša je sada pokazala kako su godine ipak i nju sustigle.

Naime, Riz koju smo uglavnom navikli da vidimo sređenu i našminkanu, ovih dana je snimljena u svom prirodnom izdanju, s čistim licem bez šminke na kom se ipak malo vide tragovi starenja koje se inače trudi da prikrije.

Glumica je snimljena u šetnji sa svojim ljubimcem, francuskim buldogom Mini Pearlom, kog inače vodi svuda sa sobom pa čak i na snimanje filmova. Na sebi je nosila belu trenerku sa zvezdicama i patike, a u kosi je imala ukrasnu traku.

U takvom izdanju jasno se razlikuje od onih izdanja kada je sređena, poput onog u kom se pojavila na ovogodišnjoj dodeli Oskara u ulozi voditeljke.

"Šta joj se dogodilo sa licem?", "Nadam se da i ona nije ubrizgala botoks, jer je iskrivila", "Žena i dalje lepo izgleda, samo je napravila čudnu facu", glasili su komentari fanova.

Oskarovka je nedavno otkrila da smatra da su se mediji ponašali dobro prema njoj i da su je prikazali kao "dobru devojčicu", zahvaljujući čemu ima dobru reputaciju i karijeru.

- Šta bi bilo da su mediji odlučili da sam nešto drugo? Bila bih u potpuno drugačijem položaju - rekla je Riz.

- Želim da kažem da su to bile moje odluke i izbori koje sam donela u karijeri, ali sve to može biti prikazano vrlo proizvoljno, kao sr*nje - dodala je zvezda filma "Pravna plavuša".

Međutim, ona je zaključila da je veoma srećna što njen ugled nije ukaljan, iako je nekoliko puta urlala na paparace.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA