≫ 

Italijan zaludeo žene kadrom iz kupatila, sviđa im se čak i dok nosi suknjicu: Slatkišu, oženi me!

"Šta jedeš kad si tako zgodan", "Slatkišu, oženi me", "Volim te", "Najzgodniji muškarac na svetu" , pisale su mu obožavateljke

  • 16
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Damiano David / Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

Mladi Italijan Damiano David (22), frontmen benda koji je pobedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", novom objavom oduševio je svoje pratioce.

Naime, pevač je na fotografiji pozirao u kupatilu bez majice, uvijen samo u peškir, a ovo je prvi put da je viđen bez crnog laka na noktima nakon što je pobedio na muzičkom takmičenju.

On je pokazao svoje zategnuto telo i ravan stomak, a u prvi plan su došle njegove tetovaže.

Damiano je zatim objavio fotografiju na kojoj pozira u suknji i belim dokolenicama, a žene su poludele za njim i komentarisale mu novu objavu.

Nakon nastupa na Evroviziji postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Za samo nekoliko sati na fotografiji je prikupio više od milion lajkova.

"Šta jedeš kad si tako zgodan", "Slatkišu, oženi me", "Volim te", "Najzgodniji muškarac na svetu", pisale su mu obožavateljke.

Damiano ima neobičan stil. Voli šminku, nalakirane nokte, štikle i minđuše. Upravo zbog toga postao je glavna atrakcija najpoznatijeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Podsetimo, nakon pobede na Evroviziji, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influenserkom i manekenkom Đorđom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lepe devojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

- Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja - rekao je.

On je dodao da je prvo seksualno iskustvo imao s 13, 14 godina. Bilo je to s devojkom koja je bila starija od njega, a starije devojke su ga uvek i privlačile. I sadašnja devojka je starija od njega tri godine.

Njegove izjave izazvale su lavinu komentara, a mnogi se tiču toga da je "čudno što ističe da voli devojke s malim grudima, kad mu verenica ima ogromno poprsje".

Video: Član delegacije Albanije delio poljupce Uragankama nakon prolaska u finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. maj 2021 | 15:47

    Dzabe nekom i lepota ako nemaju harizmu a ovaj poseduje harizme za 10 muskaraca

  • GoGi

    31. maj 2021 | 15:10

    Lepo je meni moja baka govorila „dete moje kad bude doslo vreme da poslednji postanu prvi“onda ce doći kraj sveta !!!

  • JA

    31. maj 2021 | 14:53

    Te devojke/zene kojima se ovakvi feminizirani i koji lakiraju nokte svidjaju, nisu sasvim kako treba. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA