≫ 

Kauel nakon operacije kičme: "Osećam se kao pravi srećnik, milimetri su me delili od teže povrede"

Sa Sajmonom u njegovoj vili u Los Anđelesu, gde se incident dogodio, bila je njegova porodica

  • 1
Sajmon Kauel Sajmon Kauel; Foto: Tanjug/AP

Sajmon Kauel (61) je prošlog leta hitno prebačen u bolnicu. Pao je s bicikla i morao je da operiše leđa u subotu uveče. Operacija je trajala šest sati.

Nesreća se dogodila u Malibuu dok je testirao novi električni bicikl u dvorištu kuće. Kad je pao, s njim su bili i članovi njegove porodice.

Muzički mogul i član žirija američke verzije "X Faktor” sad je progovorio o zamalo kobnoj nesreći.

- Osećam se kao pravi srećnik. Milimetri su me delili od teže povrede. Takođe nisam dobio koronu jer nisam mogao da putujem - rekao je.

- Slomio je kičmu i u subotu poslepodne mu je zakazana operacija - rekao je izvor i dodao da je u tom trenutku sa Kauelom bila njegova porodica.

Sajmon je period izolacije bio sa svojom devojkom Lauren Silverman i njihovim naslednikom Erikom (6), kao i njenim sinom Adamom (14), kojeg ima sa bivšim partnerom, koji su bili u vili u trenutku nazgode.

Podsećamo, nedavno je u javnost isplivalo da Sajmon prodaje svoju kuću u Malibuu, gde se incident dogodio, koja je vredna skoro 20 miliona evra i ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu, spa centar i bioskop, kao i veliko dvorište.

Video: Pijavica živela više od godinu dana u petogodišnjakovom nosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA