Italijanski tajkun se baškari sa bivšom koja je zbog para trpela mučnu stavku iz ugovora

41-godišnja Elizabeta je izgledala fantastično dok se sa svojim bivšim suprugom sunčala na plaži

  • 0
Flavio Briatore Flavio Brijatore; Foto: Wikimedia/PaddyBriggs~commonswiki

Italijanski biznismen i nekadašnji prvi čovek tima "Renoa" u Formuli 1, Flavio Brijatore (71) je uslikan sa svojom bivšom suprugom Elizabetom Gregorači (41) i njihovim sinom Nejtanom na plaži.

Naime, biznis mogul je uslikan sa Elizabetom, od koje se razveo 2017. godine posle skoro 10 godina braka.

Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima nakon rastave, a Elizabeta je nedavno izjavila njih dvoje imaju ugovor, po kom tri godine nakon razvoda ne sme da bude u javnosti s novim partnerom.

Prema tom ugovoru, u slučaju rastave Elizabeta ne sme u medijima da se pojavi s nekim drugim muškarcem. U supotnom bi morala da plati vrlo visoke penale.

- Ugovor je potpisala i zbog toga je ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar - rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti.

Ona sama je priznala da je bila u vezi sve vreme, ali je pazila da je niko ne fotografiše.

- Flavio je posesivan, to sam sve uradila za njegovo dobro - ispričala je Gregorači.

Oni sada deluju da su zakopali "sve ratne sekire" koje su imali u prošlosti, pa su tako uslikani kako sede jedno do drugog. Lepotica se sunčala u šarenom bikiniju, dok je Brijatore sedeo u crnoj majici i plavom šortsu.

Elizabeta je nosila crne naočare u obliku srca, dok je oko vrata imala lančić istog oblika. Bivša manekenka je kasnije otišla u šetnju sa svojim 11-godišnjim sinom koji je nosio belu majicu, šareni šorts i kačket na glavi.

Ono što je primetno jeste da 41-godišnja Elizabeta izgleda fantastično, da je izuzetno zgodna i zategnuta, kao i da nema ni gram viška.

Fotografije bivšeg bračnog para pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA