≫ 

Voditelj opet žestoko opleo po Megan i Hariju: Puni su samosažaljenja i zlostavljaju porodicu!

- Nikad se ne žale, daju plačljive intervjue niti javno blate porodicu. Uvek su izuzetno drage i pristojne, što je osvežavajuće drugačije od njihovih narcisoidnih, rođaka u Kaliforniji punih samosažaljenja, koji zlostavljaju porodicu - rekao je Pirs Morgan

  • 0
Piers Morgan , Pirs Morgan Pirs Morgan; Foto: Tanjug/AP

Bivšeg voditelja britanske emisije "Good Morning Britain" Pirsa Morgana (56) često zovu najvećim kritičarem Megan Markl (39) i njenog supruga princa Harija (36). Mnogi su smatrali da će njegovi komentari s vremenom prestati, ili se barem ublažiti, ali njegova najnovija izjava dokazuje kako se događa upravo suprotno.

S obzirom na to da od trećeg meseca, kad su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imali intervju s Oprom Vinfri (67), princ Hari skoro neprestano daje izjave i intervjue u kojima blati kraljevsku porodicu nije ni čudo da i kritičari imaju materijala. Najnoviji je Harijev dokumentarac "The Me You Can't See" koji je napravio u saradnji s Oprom, a najavljuje se i njegov nastavak.

Morgan je u svojoj kolumni za "Daily Mail" opisao susret s Harijevim sestričnama princezom Eugeni (31) i princezom Beatris (32). Ranije ovog meseca susreo ih je na zabavi u Londonu i kako je Eugeni nedavno rodila sina, a Beatris je trenutno trudna, ponudio nekoliko saveta vezanih uz roditeljstvo. Princeze su odbile, ali zahvalile na ponudi.

- Poznajem princeze od malena i prošle su kroz mnogo teških vremena u središtu medijske pažnje, posebno nedavno zbog sramotnog prijateljstva njihovog oca princa Endrua (61) s milijarderom i optuženim pedofilom Džefrijem Epstejnom - napisao je o princezama.

- Nikad se ne žale, daju plačljive intervjue niti javno blate porodicu. Uvek su izuzetno drage i pristojne, što je osvežavajuće drugačije od njihovih narcisoidnih, rođaka u Kaliforniji punih samosažaljenja, koji zlostavljaju porodicu - kritikovao je bez dlake na jeziku Morgan.

Ranije ove godine, Pirs je izjavio da ne veruje tvrdnjama odbeglog vojvode i vojvotkinje, od optužbi za rasizam pa do tvrdnje da su imali tajno venčanje. Takođe je nakon intervjua s Oprom uporedio Megan s Pinokijom i rekao da bi trebalo da je bude sramota toliko da laže, a zatim to naziva "svojom istinom".

Podsetimo, Pirs Morgan napustio je ulogu voditelja emisije "Good Morning Britain" u martu ove godine.

Naime, voditelj se u emisiji tada sukobio sa kolegom iz GMB-a Alekom Beresfordom, nakon njegovog odgovora na intervju Megan i njenog supruga princa Harija sa Oprom Vinfri.

Voditelj je tada rekao da nije poverovao ni reč Megan Markl tokom njenog intervjua.

Naime, saopštenje o odlasku sa televizije je došlo nakon što je regulator za emitovanje programa "Ofcom" pokrenuo istragu nakon što je primljeno više od 41.000 žalbi na komentar voditelja posle intervjua.

Sada, nekoliko meseci kasnije, postoji šansa da se vrati na staro radno mesto, jer je navodno pao rejting emisije od kada je otišao, ali se još uvek nije zvanično vratio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA