≫ 

Njene nove fotke objašnjavaju što joj nisu odoleli najveći svetski macani: Kadar otpozadi je ludilo

Glumica koja je poznata po brojnim ljubavnim vezama i svom atraktivnom izgledu uslikana je na plaži sa novim dečkom

  • 3
Madalina Diana Genea Madalina Genea; Foto: Profimedia

Rumunska glumica Madalina Genea (33) je uslikana na plaži u Portofinu sa svojim novim dečkom Andreom Kastagnolom, a prisutni su bili oduševljeni njenim fantastičnim izgledom.

Naime, Madalina se sunčala u minijaturnom bikiniju sa leopard dezenom na ležaljci pored svog dečka koji je ležao u šarenom šortsu, a tom prilikom se videlo koliko je glumica pocrnela i da ima lep bronzani ten.

Fanovi su šokirani izgledom Madalininog tela i komentarišu da je prezgodna. Ona je prošetala do mora i moglo se videti da ima veoma zategnuto telo, bez grama viška. Glumica je izbacila bujno poprsje i zadnjicu u prvi plan, a neki je porede i sa Sofijom Loren po lepoti.

Genea važi za jednu od najlepših žena sveta. Duge noge, puna usta, mačkaste oči, duga kosa, bujne grudi i zadnjica su samo neki od atributa za kojima su poludeli muškarci širom sveta.

Genea iza sebe ima samo nekoliko filmskih uloga, a u medijima širom sveta se pojavila zbog ljubavnih veza u kojima je bila u poslednjih nekoliko godina, kao i zbog svog ženstvenog izgleda.

Podsetimo, ona se zabavljala sa Kristijanom Ronaldom, Džerardom Batlerom, Leonardom Dikaprijom, kao i sa bivšim dečkom Irine Šajk, Vitom Šnabelom.

U vezi s jednim rumunskim preduzetnikom Mateom Stratanom 2017. godine dobila je ćerku Šarlot (3). Danas živi i radi u Italiji, gde je prvi put otišla sa 15 godina kada je želela da se bavi modelingom.

Njene fotografije s novim dečkom pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA