≫ 

Kim Kardašijan se u bikiniju pomučila kako bi iz više uglova pokazala ono što ju je proslavilo

Ne zna se da li je bolja slika spreda ili otpozdi - jedan je od komentara

  • 2
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan: Foto: Profimedia/JACK/BACKGRID/Backgrid USA

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nizom provokativnih kadrova u bikiniju "izrazila" je ljubav milionima ljudi, koje je sigurno obradovao vreo prizor.

Kim je pozirala pored bazena u minijaturnom bikiniju i svoju figuru pokazala iz više uglova. Iako se razvodi od repera Kanjea Vesta, to ne utiče na nju, pa Kardašijanka blista i ponosno pokazuje svoje telo, ali i ono što ju je proslavilo. To je njena ogromna zadnjica, iako je za ove slike morala da zauzme nimalo prijatnu pozu.

- 225 miliona, volim vas - napisala je Kim uz objavu misleći na svoje pratioce na Instagramu koji je prate baš zbog ovakvih kadrova.

"Odlično izgledaš, ko bi rekao da  gaziš petu deceniju", "Prava bomba", "Ne zna se da li je bolja slika spreda ili otpozdi", "Au, kakva guza",  neki su od komentara.

Podsetimo, protiv Kim je nadavno pokrenuta tužba od strane sedmoro bivših zaposlenih zbog loših uslova rada. Bivši radnici tvrde da je Kardašijanka kasnila sa platom, zadržala za sebe 10 posto od zarade za porez, odbila da im plati prekovremeni rad, a ponekad ih je primorala da rade bez pauze.

S druge strane, Kardašijanka je na Instagramu pre nekoliko dana dobila pitanje da li plaća svoje radnike, na šta je ona odgovorila:

- Apsolutno! Poštujem ljude, njihovo vreme i njihov naporni rad i nažalost, ti radnici tuže pogrešnu osobu. Ja sam sve platila prodavcima, a njihov posao je da plate osoblje. Nadam se da su u stanju da ovo uskoro reše.

Video: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juan

    2. jun 2021 | 21:58

    Meni stvarno nije jasno sta je na njoj toliko dobro🤔 Jeste lepa ,ali ovo ostalo je bas zdepasto nekako

  • Stručnjak za pedu

    3. jun 2021 | 08:14

    Preliva.Odlicno bi izgledala i ako je niska samo da nije ubrizgavala salo u pedu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA