≫ 

Zvanično je, "Benifer" posle 17 godina opet živi! Džej Lo i Ben Aflek uhvaćeni u nežnim zagrljajima

"Najlepši par ikada", "Vau obožavam ih", "Tako sam uzbuđena, nadam se da nije u pitanju njena osveta", "Prelepo", glasili su komentari fanova

  • 1
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Ben Aflek, Ben Affleck Dženifer i Ben pre 17 godina; Foto: Profimedia/HUBERT BOESL/AFP

Kao u dobra stara vremena! Ben Aflek i Dženifer Lopez su zvanično ponovo zajedno!

Naime, zgodni par je primećen dok su išli na romantičnu večeru u Los Anđelesu, a tom prilikom nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog i fotografije možete pogledati OVDE!

"Benifer" par kako su ih nekada zvali, ponovo su zajedno 17 godina nakon raskida veridbe 2004. godine, a izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Par je prvi put primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Iako su se u početku "trudili" da sakriju da su obnovili vezu, ovog puta su prošetali zagrljeni, a u jednom trenutku Džej Lo je slatko naslonila glavu na Benove grudi.

Paru se na večeri pridružio pevačicin dugogodišnji menadžer Beni Medina, koji se osmehivao od uha do uha dok je gledao u zaljubljeni par.

Džej Lo je tom prilikom nosila pink rolku, bež kaput i farmerke, dok je u ruci nosila roze tašnicu, a obula je bež štikle. Ben je nosio farmerke i majicu, preko koje je obukao crnu kožnu jaknu, a fanovi kažu da su oboje izgledali kao da je vreme za njih stalo.

"Najlepši par ikada", "Vau obožavam ih", "Tako sam uzbuđena, nadam se da nije u pitanju njena osveta", "Prelepo", glasili su komentari fanova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Babak Rachpoot (@bobby_pap_la)

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine.

Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance - Maksimilijana i Emu.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA