Vatrena Emili posle porođaja mršavija nego ikada, a tek da čujete koliko košta brushalter koji nosi

"Savršena", "Retro stil", "Da li je moguće da ovako izgleda posle porođaja?", "Prelepa", glasili su komentari fanova

  • 0
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka, poreklom iz Poljske, Emili Ratajkovski (29) je nedavno na svet donela svoje prvo dete, a sada je ponovo dokazala da njeno telo izgleda savršeno.

Naime, Emili i njen suprug, producent Sebastijan Ber Meklard, su dobili sina, a pol bebe su saznali na porođaju i nasledniku su dali ime Silvester Apolo, a novopečena mama ima fantastičnu figuru kao i pre trudnoće.

Prelepa manekenka izgleda nerealno dobro, a sada je prošetala u teksas "Prada" topiću koji košta 540$, "Prada" zvoncarama od 1.010 $, a ceo izgled je upotpunila Vans patikama od 70$ i JV Pei tašnicom od 72$.

Nosila je crveni kačket i zlatne minđuše, dok je oko vrata nosila zlatnu ogrlicu.

"Savršena", "Retro stil", "Da li je moguće da ovako izgleda posle porođaja?", "Prelepa", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Emili je pre nekoliko nedelja objavila fotografije sa porođaja koje su izazvale brojne rekcije i komentare, pa su fanovi pisali da nije u redu što su dirljivi momenti pali u drugi plan, zbog masovnog komentarisanja njenog izgleda tokom i nakon porođaja.

Inače, manekenka je tokom trudnoće kao i pre nje često pozirala potpuno naga zbog čega su je mnogi kritikovali, ali kao i uvek, ona se nije se obazirala na komentare. Sa Sebastijanom je u braku od 2018. godine, a ni njemu ne smetaju manekenkine fotografije na kojima je naga. Pomenute fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA