Anđelina Džoli besna na Breda Pita! Ulaže žalbu zbog ove odluke suda

- Glumica smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju da pobedi - rekao je izvor

  • 2
Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia Splash/Alamy

Glumačka zvezda Anđelina Džoli besna zbog odluke suda da deli starateljstvo nad decom sa bivšim suprugom, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, pa ulaže žalbu na sudsku odluku.

Bred i Anđelina godinama imaju turbulentan odnos, a na sudu su se prethodnih pet godina sastajali zbog starateljstva, koje je, prema poslednjoj odluci suda, zajedničko.

Poslednje ročište je razbesnelo glumicu, a prema rečima izvora, ona svom bivšem mužu neće oprostiti to što ju je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom decom.

- Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju da pobedi - otkrio je izvor dodavši kako je glumica spremna na sve kako bi uložila žalbu i ovaj put dobila parnicu.

Podsetimo, posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi, a gotovo pet godina Bred se na sudu borio da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.

- Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom - rekao je nakon presude izvor za "Page Six".

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    5. jun 2021 | 17:17

    Kako li se on toliko za* bao pa oženio ovo zlo?!

  • Aja Jung

    7. jun 2021 | 09:45

    Ova Andželina se predstavlja kao velika humanitarka a pokušava da oduzme decu Bredu. To su i njegova deca, on ih je napravio s njom. Da je ne znam šta bilo između njih u braku red je da ih bar viđa redovno. Greši i kajaće se kad je zbog njenih postupaka počnu osuđivati ta ista deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA