Slike slavne "Senjorite" preplavile svetske medije, na mrežama je haos: Šta se desilo ovoj devojci?

Kubansko-američka pevačica pokazala nesavršenosti na telu

  • 5
Kamila Kabeljo Kamila Kabeljo; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Kamila Kabeljo (24) i Šon Mendes (22) uslikani su na plaži u Majamiju gde su sve oči bile uperene u Kamilu zbog priča o trudnoći, ali ako je suditi prema fotkama, muzičari se ne obaziru na glasine koje kruže i ne žele da ih komentarišu i uživaju provodeći zajedno slobodno vreme.

Naime, kubansko-američka pevačica, koja je poznata po svojim provokativnim objavama, samouvereno je pokazala svoje mane u plavom bikiniju.

U gaćicama koje su isticale njenu pozadinu moglo se videti da se Kamila bori sa sitnim nesavršenostima, to jest najomraženijim ženskim neprijateljem - celulitom, ali i viškom na stomaku.

Može se primetiti da ona to ne smatra velikim problemom i da za razliku od većine koleginica nije time opterećena, što je odličan primer drugim mladim ženama.

Šetala je po plaži u kupaćem kostimu i uopštee nije želela da se pokrije peškirima ili pareom. U jednom trenutku se zabrinula kad je videla da je slikaju paparaci, ali ostatak vremena dobro se zabavljala sa Šonom i njihovom prijateljicom.

Zanimljivo je i da je dosta vremena na plaži mazila svoj stomak, što je dodatno podstaklo glasine o trudnoći. Njen dečko Mendes pokazao je istrenirano telo u crnom šortsu.

Međutim, dok Kamila nije obraćala pažnju na to što je slikaju u ovom izdanju, njene fotografije su velikom brzinom preplavile svetske medije, kao i društvene mreže.

Na njima je jedni kritikuju, drugi brane, ali svi su prilično iznenađeni.

"Šta se desilo ovoj devojci?", "Prestanite da sramotite telo Kamile Kabeljo i da pričate "šta nije u redu sa Šonom Mendesom, pa izlazi s njom?"! Imati malo prekomerne težine je normalno. Morate to da normalizujete", "Ne vređam, samo se pitam šta joj se dešava... Da li nekome izgleda trudno ili se samo ugojila?", "U šoku sam", "Karantin je kriv", neki su od brojnih komentara.

Stop body-shaming camila Cabello and stop saying what's wrong with Shawn Mendes for dating her! Being a little bit overweight is normal. You need to normalize it!

Inače, Kamila i Šon započeli su vezu početkom 2019. goldine. Neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali svojim muzičkim saradnjama. Prvo su mnogi smatrali da je njihova veza marketinški trik, a obožavateljke mladog pevača nisu mogle da veruju da ljubi Kabeljo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA