≫ 

Da li ste čuli za "tanga-farmerke"? Irina ih je prošetala u javnosti i jasno je što muškarci "lude"

Irina Šajk prošetala u majici s neobičnim prorezom na grudima ispod koje nije nosila grudnjak, ali svi pogledi bili su usmereni na njene pantalone, takozvane "tanga-farmerke"

  • 3
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ruska manekenka Irina Šajk poznata je po svojim riskantnim i odvažnim izdanjima u kojima se svakodnevno pojavljuje na ulicama Njujorka, ali ovog puta izazvala je pravo čuđenje.

Naime, 35-godišnja Irina izašla je u majici s neobičnim prorezom na grudima ispod koje nije nosila grudnjak, ali svi pogledi bili su usmereni na njene pantalone, takozvane "tanga-farmerke" njujorškog dizajnera Kasija Kadvaladera.

S njom je bila i njena ćerka Lea De Sena, koju je dobila s glumcem i rediteljem Bredlijem Kuperom. S njim je ovih dana takođe uslikana, i to dok kruže glasine da je zavela repera Kanjea Vesta i svi se pitaju hoće li se pojaviti zajedno u javnosti.

No paparaci su uslikali i Bredlijev pogled pun ljubavi dok joj se slatko smeškao, a to je oduševilo njihove obožavatelje od kojih mnogi priželjkuju da se bivši par pomiri.

Irina je i tada bila neodoljiva u kratkoj kožnoj bež haljini, u kojoj su najviše do izražaja došle njene duge noge, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočara.

Irina i Bredli u vezi su bili četiri godine, zajedno su dobili ćerku Leu de Senu, a raskinuli su 2019. godine nakon što su kružile priče da ju je prevario s Lejdi Gagom, a već su nekoliko puta podstakli glasine o pomirenju, ali to ni jednom nisu potvrdili.

Međutim, Irina je prošle godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Video: Novi Telegraf editorijal: Smiljana Anđelović vam najavljuje vrelo leto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA