Kažu da je bila najlepša Bondova devojka, a onda je postala žrtva eksperimenta koji ju je unakazio

- Besmisleno je prigovarati na račun svog izgleda i želeti da ga promenimo. Svi idemo u istom smeru i tu ne možemo ništa da učinimo - rekla je glumica koja se pokajala što se podvrgla uvećanju usana u prošlosti

  • 2
Britt Ekland Brit Ekland; Foto: Everett Collection / Everett / Profimedia

Poznata švedska glumica Brit Ekland (78)  koju i danas pamtimo kao jednu od najlepših Bondovih devojaka, a mnogi bi rekli i kao najlepšu, progovorila je iskreno o estetskim operacijama kojima se podvrgla i zaključila kako danas zbog toga itekako žali.

Naime, Brit je u filmu o Džejmsu Bondu glumila 1974. godine zajedno s Rodžerom Murom, a za estetske se zahvate odlučila se tokom svojih 50-ih godina i danas ih opisuje kao najveću životnu grešku.

- Svako ima pravo na svoj izbor. Sve sam to učinila u 50-im godinama, ali više na to bih ni pomislila. Ne želim da izgledam drugačije nego što zaista izgledam. Imala sam osećaj kao da sam sebi uništila lice. Kada gledam svoje stare fotografije, snimljene pre zahvata, pa izgledala sam jako dobro. Ali to tek sada vidim, u ono vreme nisam to shvatala - izjavila je 78-godišnja Brit za "Platinum Magazine".

U njenom slučaju se dogodilo to da zapravo nije dobila tretman koji je očekivala, a doktor kod kog je bila na operaciji u Parizu, ubrizgao joj je nekoliko injekcija "Articola" oko ruba usana, a koji se danas jako retko koristi.

- Besmisleno je prigovarati na račun svog izgleda i želeti da ga promenimo. Svi idemo u istom smeru i tu ne možemo ništa da učinimo. Važno je brinuti o sebi na tom putovanju - poručila je glumica.

Brit je nakon operacije bila izložena kritikama i pogrdnim komentarima, a sama je priznala kako je to za nju bilo jedno traumatično iskustvo.

- Morala sam da živim s novinama koje su objavljivale moje užasne fotografije. Nisu razumeli da je čovek koji mi je to učinio izvodio neku vrstu eksperimenta i uništio mi usne. Zbog toga jako dugo nisam mogla da radim na televiziji niti da snimam filmove - ispričala je Brit pre nekoliko godina u emisiji "Loose Women".

Fotografije bivše Bondove devojke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    8. jun 2021 | 15:44

    Momcu, evo kako će izgledati kroz par godina Ana Korać, Maja Marinković, Soraja, Tamara Djurić i ostalih ima ih 95 %.. dobro razmislite da li se isplati🤔🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA