≫ 

Filmska priča Srpkinje koja je sa 4 godine pobegla iz pakla, bez igde ičega: Danas živi svoj san

Novopečena mama izgleda lepše nego ikad što dokazuju najnovije fotografije na Instagramu

  • 1
Monika Radulović Monika Radulović; Foto: instagram/monika_rad

Bivša Mis koja je predstavljala Australiju na izboru za Mis Univerzuma Monika Radulović i njen suprug, slavni slikar Alesandro Ljubičić pre pola godine postali su srećni roditelji dečaka Luke, a novopečena majka izgleda lepše nego ikad.

Naime, njene nove fotografije koje objavljuje na svom Instagramu to i dokazuju, a vidi se da danas uživa u životu nakon što je kao mala devojčica prošla kroz zaista teške dane i rat koji je doživela na našim prostorima i od kog je morala da pobegne.

Monika je rođena u Bosni i Hercegovini, tačnije u Zavidovićima, a s roditeljima Vinkom i Goranom je kao 4-godišnja devojčica otišla iz ratom pogođene domovine i preselila se u Australiju bez igde ičega.

- Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga - izjavila je svojevremeno Monika.

- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Diplomirala je psihologiju na Univerzitetu "Western Sydney", a trenutno je posvećena brizi o malenom sinu. U braku je s Alesandrom od 2018. godine, a pre toga su u vezi bili četiri godine.

Na takmičenju za "Mis Univerzum Australije" 5. juna 2015. godine odnela je ubedljivu pobedu u konkurenciji od 34 devojke, a nada se da će jednog dana postati ambasadorka ove zemlje.

Video: Prelepa mlada glumica Isidora Grđanin na teškim mukama: Šta izabrati Holivud ili ljubav života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    8. jun 2021 | 17:31

    Razmisljam kako je bilo porodici '90-ih godina,posle toliko godina mucenja i prezivljavanja,izgnanstva,nasli su spokoj u dalekoj australiji..puno mi srce da vidim ljude koji su se toliko napatili da im Bog na kraju vrati prelepim stvarima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA