Kira Najtli je tokom karantina svakog dana nosila isključivo "Šanel": Jasno je objasnila i razlog

- Svaki dan sam stavljala crveni ruž za usne i oblačila svaki komad "Chanela" koji imam u ormaru - otkrila je zvezda "Pirata sa Kariba"

  • 0
Keira Knightley Kira Najtli Kira Najtli; Foto: Profimedia

Šta ste noslili tokom karantina za vreme pandemije korona virusa?  Trenerku, pidžamu ili nešto treće? Glumica Kira Najtli je svakog dana tokom izolacije nosila "Šanel" od glave do pete.

Naime, glumica je u intervjuu za "Harpers Bazaar UK" otkrila kako je bila odevena kod kuće u tom "mračnom periodu".

- U našoj bašti imamo trambolinu i odlučili smo da na njoj smemo da nosimo samo haljine - rekla je glumica i otkrila da se veoma lepo zabavljala tokom prvih dana karantina u Londonu.

- Svaki dan sam stavljala crveni ruž za usne i oblačila svaki komad "Chanela" koji imam u ormaru, a moja ćerka Edi je imala "Chanel" trake za kosu i vilina krila - dodala je Kira koja je veliki fan pomenutog brenda.

Glumica ima dve ćerke, šestogodišnju Edi i jednogodišnju Dalilu, sa bivšim rokerom Džejmsom Rajtonom, kome je bilo dozvoljeno da se pridruži zabavi samo kada je obukao "Gucci" šareno odelo.

- Pomislila sam: "Kakva je svrha ovih prelepih stvari koje samo stoje u garderoberu, dok je napolju prilično apokaliptično i zastrašujuće?" Bilo mi je zaista važno da budem zaista srećna zbog dece - objasnila je Najtli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA