≫ 

Bizaran trend se nastavlja: Kardašijanka i njen novi dečko ljubav i vernost dokazuju bočicom krvi

Kortni i Travis podelili su fotografiju bočice s krvlju na svojim profilima

  • 5
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan, Travis Barker Kortni i Travis; Foto: Profimedia/ShotbyNYP /BACKGRID/Backgrid USA

Kortni Kardašijan (42) objavila je na Instagramu bizarnu fotografiju – ampulu s krvlju, na kojoj je crnim flomasterom napisano ime njenog dečka Travisa Barkera (45) s datumom njegovog rođenja 14.11.1975.

On je ovu fotografiju objavio na svom Instagram Storiju, a Kortni, s kojojm je u vezi od januara ove godine, podelila je to na svom profilu i ispod fotografije napisala emotikon crnog srca. 

Time su nastavili bizaran trend javnih ličnosti, koje su krv svojih partnera držali u bočicama, oko vrata i slično.

Podsetimo, Travis je morao da potraži doktorsku pomoć zbog krvnog ugruška. Doktori su mu nakon višenedeljnog tretmana dopustili da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima.

Muzički producent i bubnjar rok benda "Blink-182" morao je nekoliko nedelja da miruje, pa je zbog njegove bolesti 2018. godine, bend morao da otkaže koncert u Las Vegasu.

Ko je sve preko krvi dokazivao vernost

Kad je bila u vezi s Bilijem Bobom Torntonom 1999. godine, Anđelina Džoli imala je samo 24 godine. Bilo je to samo dve godine nakon što se razvela od prvog supruga Džoni Li Milera. S Bobom se upoznala na filmskom setu i odmah je planula ljubav. Ubrzo nakon što se saznalo da su zajedno, pojavili su se na crvenom tepihu i šokirali okupljene noseći oko vrata bočice s krvlju.

Sledili su ih Megan Foks i njen novi dečko Mašin Gan Keli. S njim je započela vezu nekoliko meseci nakon razvoda od supruga Brajana Ostina Grina, s kojim je bila u braku deset godina.

U februaru ove godine Kolson je na Instagramu objavio neobičnu ljubavnu poruku. Napisao je "My Bloody Valentine" kao referencu na njegov video za pesmu u kom se pojavljuje i Megan Foks. Pored poruke objavio je fotografiju bočice u kojoj je kap krvi. Uz to je napisao "Nosim tvoju krv oko vrata".

Podsetimo, Kortni je početkom godine potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom na društvenim mrežama.

Ona je tada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima.

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko nedelja otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

Video: Kim Kardašijan otvorila vrata svog cipelarnika: Čiji je bolji, njen ili Karleušin?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    11. jun 2021 | 09:45

    Sektasi

  • B

    11. jun 2021 | 10:13

    I ne vidim iskreno nesto bizarno u tome. Svi vade krv i eto zamislite da to sacuvate u bocici. Pa koliko ljudi cuvaju zub kad ga izvade, neki cak i kamenje iz bubrega i kojekakve grozote.

  • F

    11. jun 2021 | 11:50

    Djavolja posla ☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA