≫ 

Zvezda "Beverli Hilsa" se posle 15 godina razvodi od čoveka koji je zbog nje ostavio ženu

Par je i pre bio pred razvodom zbog njegove prevare 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji "True Tori" 2014. godine

  • 1
Tori Spelling, Tori Speling Tori Speling; Foto: Profimedia/INSTAR Images

Glumica Tori Speling (47), ćerka legendarnog producenta Arona Spelinga i stvaraoca popularne serije "Beverly Hills, 90210" u kojoj je igrala lik Done, razvodi se od supruga, glumca Dina Mekdermota (54).

Već duže vreme kruže glasine kako je par ponovo pred razvodom. Glumica dugo nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez burme.

Tori i Din su se upoznali na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petoro dece: sinove Lijama (14), Fina (8) i Boa (4) i ćerke Stelu (12) i Hati (9).

Svoj bračni život su prikazali u reality showu "Tori &Dean: Inn Love" u aprilu od 2007. do 2012. godine.

Par je i pre bio pred razvodom zbog njegove prevare 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji "True Tori" 2014.

Njegovo priznanje je uznemirilo decu, a Tori je navodno doživela nervni slom. Glumica je objasnila da razume njegovo varanje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu.

Razlog brojnih rijaliti emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan bukvalno na sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Godine 2014. oni su dugovali državi iznos od 707.000 dolara, ali je glumica nakon toga otkrila da ne odustaje od svog skupog modnog ukusa:

- Čak i kada pokušavam da prihvatim jednostavniji životni stil, ne mogu da odustanem od svog modnog ukusa i veoma skupih stvari - rekla je Tori pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V&V

    11. jun 2021 | 13:40

    Ima petoro maloletne dece, nalazi se pred bankrotom, a ne moze da odustane od svog stila i skupih stvari?! Ta nemojte kaz'ti! Ispada da mi koji smo obican svet nemamo stila, kad ne cuvamo svoje potrosacko dostojanstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA