≫ 

On obožava staru/novu taštu: Ben Aflek snimljen u kazinu u Las Vegasu i to sa majkom Dženifer Lopez

Dok Dženifer snima spot, mamu joj čuva jača polovina

  • 0
Ben Affleck, Ben Aflek Ben Aflek; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Ben Aflek (48) je uslikan u Las Vegasu sa majkom Dženifer Lopez, Gvadalupe Rodrigez (75) gde je provodio kvalitetno vreme sa svojom "taštom", a fotografije možete pogledati OVDE.

Naime, njih dvoje su uslikani u "Wynn" rizortu, a "Page Six" prenosi da Aflek tamo radi na novom projektu, čiji je producent.

Kamermani i obezbeđenje opkolili su par dok je Gvadalupe oduševljeno razgovarala s njima u pauzi između snimanja.

Nije poznato da li je Gvadalupe - koja je svojevremeno osvojila 2,4 miliona dolara u kazinu u Atlantik Sitiju i koga je njena rođena ćerka Džej Lo opisala kao "velikog kockara" - umešana u projekat.

Takođe, poznato je da je Aflek bio veliki zavisnik o kocki i alkoholu, no srećom ovog puta Vegas je posetio samo zbog posla.

Lopezova (51) nije bila na snimanju, već je u tom trenutku uslikana na putu za teretanu u Majamiju, u odevnoj kombinaciji koja je istakla njene obline.

Podsetimo, kao u dobra stara vremena, Ben Aflek i Dženifer Lopez su zvanično ponovo zajedno.

"Benifer" par kako su ih nekada zvali, ponovo su zajedno 17 godina nakon raskida veridbe 2004. godine, a izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Par je prvi put primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine.

Lopezova je u međuvremenu bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, s kojim ima blizance - Maksimilijana i Emu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA