≫ 

Keri, Miranda i Šarlot zajedno posle 11 godina: Jedni oduševljeni, a drugi opasno besni zbog Samante

- Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima - napisala je Sara Džesika Parker

  • 6
Sarah Jessica Parker Sara Džesika Parker; Foto: Profimedia

Američka glumica Sara Džesika Parker je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s koleginicama iz serije "Seks i grad" Sintijom Nikson i Kristin Dejvis, ali se fanovi pitaju gde je Kim Katral, koja je tumačila ulogu Samante Džouns, koja je bila jedna od omiljenih likova u seriji.

Naime, glumice su se okupile uoči snimanja novih epizoda popularne serije, a njih tri su se fotografisale zajedno.

- Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima - napisala je Sara ispod fotografije koja je pokupila skoro 1,5 miliona lajkova.

- Volim te zauvek - poručila je Kristin Dejvis u komentarima, a fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem zvezda popularne serije.

"Jako sam uzbuđena", "Srce će mi eksplodirati", "Neverovatno. Ne mogu da dočekam", samo su neki od komentara, ali brojni fanovi razočarani su što se u novim epizodama neće pojaviti Kim Katral. 

"Bez Samante ova serija bi trebalo da se zove samo "Grad"", "Gde je Samanta?", "Da li vas je Samanta fotografisala?", "Trebaju nam sve četiri. Ozbiljno, pozovite Samantu", "Bez Samante nije isto", poručili su.

U novim epizodama pojaviće se i Kris Not, koji je igrao Zverku, Dejvid Ejgenberg, koji je glumio Stiva Bredija i Džon Korbet odnosno Ejdan.

Podsetimo, Kejsi Blojs, direktor televizije kuće HBO, je u razgovoru za "TV Line" govorio o najnovijem "Seks i gradu". On je objasnio da će se snimiti 10 novih epizoda.

Takođe, na indirektan način je objasnio i zašto Kim Katral, koja je glumila Samantu u ranijim epizodama "Seks i grad" neće biti u novim epizodama.

- Baš kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u vaš život i odlaze. Prijateljstva blede i nova prijateljstva počinju. Tako da mislim da sve vrlo pokazuje stvarne faze, stvarne faze života. Pokušavaju da ispričaju iskrenu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u Njujorku. Dakle, sve bi to trebalo da bude prirodno, a prijatelji koje imate u 30-im godinama možda neće biti tu kad imate 50 - rekao je Blojs.

Inače, četvorka iz čuvene serije poslednji put se okupila 2010, kada smo ih gledali u filmu "Seks i grad 2".

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    14. jun 2021 | 11:47

    Sad treba da se zove "Bake i grad". Tematika serije čuvaju unučiće, štrikaju...

  • Samanta

    14. jun 2021 | 13:27

    No samanta-no party

  • Dunav

    14. jun 2021 | 12:26

    Pola koje znam koje su pokušale takav život ovde kod nas su samohrane majke sa decom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA