Luđi su jedno za drugim nego pre 17 godina: Džej Lo sad i putuje u garderobi Bena Afleka

Ben Aflek i Dženifer Lopez su u razmaku od par dana viđeni u istoj košulji, a fanovi kažu da njoj stoji bolje...

  • 0
Ben Aflek, Dženifer Lopez Ben i Dženifer; Foto: Profimedia, Shutterstock

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) uslikana je prilikom izlaska iz privatnog aviona u Los Anđelesu, a pevačica je na sebi imala otkopčanu kariranu košulju bivšeg verenika i sadašnjeg dečka, glumca Bena Afleka (49).

Naime, par se još uvek nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji se njihova veza završila 2004. godine. Trebalo je da se venčaju, ali su naveli preveliku medijsku pažnju kao veliki izvor stresa, pa je Ben otkazao venčanje 4 sata pre zakazane svadbe.

Sada, 17 godina kasnije, pevačica je uslikana dok je izlazila iz aviona u Benovoj košulji, a čini se da Benu nije strano da pozajmljuje odeću vojim devojkama, jer je glumac to uradio i u vezi s bivšom devojkom, glumicom Anom de Armas (33, od koje se rastao pre nekoliko meseci.

Ben i Dženifer su u razmaku od par dana viđeni u istoj košulji, a fanovi kažu da njoj stoji bolje.

Ben i Dženifer su bili vereni 2004. godine, a ove godine u aprilu opet su počeli da se viđaju. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali "Bennifer", a medijska pažnja koju sad uživaju nimalo im ne smeta.

Par je ponovo primećen zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pevačica sada boravi isključivo kod Bena. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA