≫ 

Kim Kardašijan slomljena zbog razvoda: Idem na terapiju, umorna sam, umrtvljena...

- Ok, imam potomstvo i to me ispunjava i jesam li dobro? Nikad. Nisam mislila da sam sama... - rekla je Kim

  • 3
Kanje Vest, Kim Kardašijan

Kanje Vest, Kim Kardašijan, Foto: Tanjug/AP, Printskrin: E/Keeping Up With The Kardashians

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, svojoj majci Kris Džener, pričala je o razvodu od repera Kanjea Vesta, ona je u svojoj ispovesti istakla da se oseća umrtvljeno i iscrpljeno, a govorila je i o tome kako je ovaj brak uticao na nju.

Kardašijanka je javno priznala da ide na terapiju, kao i da koliko god da se oseća uspešnom, nema s kim to da podeli i sa kim da se raduje.

- Imala sam običaj da sve pitam za rešenja problema, sve dogovore sam tražila od svih. To je iscrpljujuće. Ja sam zapravo, odrasla osoba. Idem na terapiju. Pusti me da radim na sebi i da vidim gde se nalazim - rekla je Kim u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima" i dodala:

- Osećam se kao da sam radila veoma naporno u životu da bih postigla sve što sam htela, da sam ispunila očekivanja i postigla deset puta više nego što je moguće da postigne živ čovek, ali nemam sa kim to da podelim. Sedim ovde i razmišljam: OK, imam potomstvo i to me ispunjava i jesam li dobro? Nikad. Nisam mislila da sam sama. Mislila sam da je to potpuno u redu, imam decu i to je to.

Kardašijanka je i navela šta joj je falilo u ljubavi sa Kanjeom, a kako je rekla, zahvalna mu je na svemu što su proživeli, ali ističe da nije bila srećna sa njim.

- Moj muž ide od države do države, ja sam tu sa njim i to mi je bilo OK, ali pošto sam napunila 40 godina, shvatila sam - ne, ja ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Hoću osobu sa kojom delim ista interesovanja, iste TV emisije, recimo. Hoću nekog ko će želeti da vežba sa mnom. To su te male stvari koje nemam - rekla je Kardašijanka i dodala:

- Sve velike stvari već imam. Imam ekstravagantne stvari, čak i više nego što neko može da zamisli. Doživela sam sve pompezne situacije i niko to neće uraditi nikad više na takav način. Zahvalna sam na svemu tome, ali mislim da sam spremna za male stvari i iskustva koja mnogo znače.

Kris je istakla da joj je žao što sve to proživljava i da želi da bude srećna, ali da je veoma jaka i da će sve proći.

- Želim samo da budeš srećna i vesela, a takvu te nisam videla jako dugo. Srce mi se cepa zato što želim da budete srećni. Želim da imaš najbolju vezu na svetu i da budeš vesela. Imaš četvoro prelepe dece i samo želim da svi budu srećni - rekla je Kris.

- Totalno sam umrtvljena. Umorna sam od svega, ali znam da ću biti srećna. Nisam dogurala ovako daleko i da se ne radujem. Zapamti - odgovorila joj je Kim.

Video: U kandžama Kim Kardašijan: Carica svih starleta ima zanimljiv manikir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA