≫ 

Kad slike govore više od reči: Šokantan tok promene izgleda najmlađe milijarderke na svetu

Kajli je pre 10 godina bila slatka tinejdžerka koja je imala beo ten, pege na nosu i po obrazima, tanke usne, "šiljatu bradu" i male grudi, no situacije se znatno promenila...

  • 5
Kylie Jenner, Kajli Džener

Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) se s godinama puno promenila, a mnogi kažu da se to dogodilo zahvaljujući jakoj šminki i filerima koje je ubrizgala u svoje usne i ostatak lica.

Naime, predstavljamo vam galeriju slika na kojima se vidi kako se mlada starleta menjala s godinama, a fanovi nekada znaju da budu veoma surovi kada vide kolika se očigledna promena dogodila u ovom slučaju.

Kajli je pre 10 godina bila slatka tinejdžerka koja je imala beo ten, pege na nosu i po obrazima, tanke usne, "šiljatu bradu" i male grudi, no situacije se znatno promenila, pa sada prvo što možete primetiti na ovoj lepotici jesu ogromne usne i grudi, a zatim skladno lice - brada i uši, uzak struk i prevelika zadnjica, za koju svi tvrde da nije prirodna.

- Šta se dogodilo s njenom bradom? Ostrugala ju je da bude manja? - glasilo je pitanje jednog pratilaca.

- Grudi i zadnjica su joj veće za 3 broja - glasi drugi komentar.

- Očito je da je uradila usne, ali čini mi se da je i sve ostalo prenaglašeno - glasio je treći komentar.

Uprkos i ne tako pozitivnim komentarima, Kajli je prva žena koja je sa 21 godinu postala najmlađa milijarderka na svetu zahvaljujući svojim "Kylie" sjajevima za usne i brendu šminke i kozmetike.

Takođe je i treća najpraćenija osoba na društvenoj mreži Instagram sa 240 miliona pratilaca, a ispred nje su samo pevačica Arijana Grande sa 243 miliona pratilaca i rekorder, fudbaler Kristijano Ronaldo sa 298 miliona pratilaca.

Kajlinu transformaciju pogledajte u našoj galeriji.

Video: Tvdri da nema nijedu operaciju, a milionima je tiha patnja: Ovako Kajli trenira i prava je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA